„Мис Плеймейт“ оцеля дори в COVID пандемията!

Еротичният конкурс „Мис Плеймейт“ оцелява даже в условията на коронавирусна епидемия. Въпреки извънредната ситуация, шоуто с полуголи силиконови момичета ще се проведе на 13 декември в зала на столичен хотел, но претендентките за светска слава и кариера няма да бъдат оглеждани от публика на живо.

„Толкова важно нещо като „Мис Плеймейт“ не може да бъде отложено заради коронавирус! Конкурсът ще е без публика, но ще се излъчва на живо по интернет чрез стрийм“, обяви един от организаторите на събитието Любен Дилов – син. Според него „Мис Плеймейт“ не е конкурс за красота, а дава „възможност на готини, млади и весели хора да се промотират и да осъществят промяна в живота си“.

Тази година конкурсът „Мис Плеймейт“ загуби един от патроните и маститите си спонсори. Бизнесменът Христо Сираков – Ицо Стоте Манекенки почина от коронавирусна инфекция. Заради кончината му, а и заради COVID пандемията, имаше съмнения, че шоуто ще се проведе тази година. Датата за провеждането му на няколко пъти бе отлагана.

Иначе част от новата реколта плеймейтки вече е известна. Сред претендентките да се окичи с приза е кандидат-кметицата от Момин проход Диана Габровска, която се прочу с порно снимките си тази пролет. Медицинска сестра, специалистка по дигитален мениджмънт, студентки, танцьорки и изкусителки, работещи зад граница, също са с шанс да грабнат премията от 20 хиляди лева.

Еротичният конкурс „Мис Плеймейт“, организиран от сп. „Плейбой“, се провежда за първи път в България през 2002 г. Сред победителките в голата надпревара през годините са Златка Райкова, Златка Димитрова, Мадлен Пенева и Николета Лозанова. В последните години обаче „Мис Плеймейт“ загуби от блясъка си, тръгнаха и непристойни слухове, че конкурса е инструментариум, чрез който елитни компаньонки си вдигат цената за клиентите.