„Мис Силикон“ Жасмина Стоичкова заряза поредния и си търси…

Една от най-успешните носителки на короната „Мис Силикон“ Жасмина Стоичкова изненадващо разкри, че няма мъж до себе си. Зарязала е поредния, който не ѝ ходи по гайдата и не удовлетворява всяко нейно желание. Чаровната брюнетка доскоро беше щастливо обвързана, но към днешна дата е сама, пише Шоу Блиц.

Нейни приятелки са в шок от развоя на нещата, тъй като гаджето ѝ я е носил на ръце и угаждал на всеки неин каприз. Но явно само в началото, щом му е била шута. Именно той плати операцията ѝ на носа преди няколко месеца и новите фасети, които се виждат от красивата ѝ усмивка.

Признанието на Жаси дойде при разговор с фенове, които ѝ задаваха въпроси в Инстаграм. Там тя сподели, че в момента е сама и търси нов човек, до който да се събужда щастлива.

А какъв трябва да е той ли?! Стоичкова отговаря кратко и ясно: „Без комплекси и смел“, какъвто явно вече бившият ѝ приятел, с когото е от януари, не е. На всички ни изглеждаха щастливи, особено когато я беше завел на шопинг в Истанбул. Но само тя си знае какво не му е харесала, че да зареже този лъскав живот.

Припомняме, че красавицата имаше връзка и със сина на разстреляния висаджия Румен Mаринов – Нарциса. „Имахме взаимоотношения, но останах доста разочарована. С толкова много хазарт и проиграни пари няма как да бъда щастлива“, сподели тя при раздялата си с него и запознанството на новия, който зарязала наскоро.