„Мис Силикон“ Карина Атанасова развали годежа

Носителката на титлата „Мис Силикон“ за 2023 година Карина Атанасова отново е свободна. Силиконката е развалила годежа с последния си възлюбен, на когото каза „ДА“ навръх рождения си ден. Това призна самата тя в подкаста „Блондинка“, който води попфолк певицата Ива Атанасова.

Скандалната брюнетка отпразнува шумно през април в една нощ предложението за брак, личния си празник и поредната награда, която грабна „First Lady Awards“.

„Сгодихме се месец и половина преди да се разделим. Той беше виновния затова, аз си тръгнах от него, а той разказва, че ме е изгонил…“, проговори Карина, цитирана от „Телеграф“.

Тя разказа разтърсваща история от миналото си.

„Те ме бяха погребали буквално, бяха сложили одеало върху мен. Тежах 32 килограма…“, сподели миската.

„Аз стигнах до тук от онова дебело детенце, което беше отритвано и обиждано и това дете в един момент да се качи голо на сцена и да отвее още 10-15 момичета след себе си…“, допълни тунингованата мадама.

Карина Атанасова повдигна завесата и за отношенияата си с бившия си приятел, с когото се раздели миналата година, а причината съвсем не е тайна. Тя не въднъж е споделяла, че го е хванала в изневяра и не би простила подобно неуважение. Все пак силиконката не скри за интимните им приключения.

„Може да беше на 60 години, но слага в джоба си всичките ми млади гаджета“, хвали го Атанасова.

Брюнетката шокира с признание. Тя категорично отговори, че би спала с някого за 50 000 лева.