Мис Тигрова се завърна в социалните мрежи с песен

Мис Тигрова отново изгря в интернет. Скандално известната стриптийзьорка заяви своето завръщане с изпълнение на своя любима чалга песен.

Чернокосата напаст стана известна преди повече от 5 години. Запазена марка бяха нейните видеа, в които надълго и нашироко изказва мненията си за събитията по света и у нас, но и за своя живот, най-вече за мъжете в него. Видеата ѝ не бяха особено интересни като съдържание, но Мис Тигрова хвана окото на стотици хиляди със своето поведение. Тигрицата вижда възможност да изгрее пак като нестандартната жена, прочута със своето леко комично самочувствие.

Нахаканата мадама правеше скандал след скандал и нямаше ни най-малко милост към хейтърите си. Дори излезе порно видео с нейно участие, но вместо това да бъде компромат, Тигрова се възползва от него, за да стане още по-известна.

Сензацията, която се прочу в цяла България със своето гръмко, но странно присъствие, внезапно изчезна от виртуалния свят. Преди да потъне в мистерия, скандалната Мис Тигрова беше направила изявление, че се отказва от своя псевдоним. Вместо него тя бе решила да използва своето истинско име Мая.

@mstigrova

Здравейте хора отдавна не сте ме чували как пея, така че ето ви нещо от мен !! #hellotiktok #bg #bulgariansong #misstigrova #beautiful #iamaqueen

♬ original sound – Miss Tigrova 🌺

Дивата тигрица обяви, че ще се „опитоми“ и ще заживее скромен и нормален живот, далеч от славата. След тази промяна тя заличи всяка следа от себе си в мрежата, като единствено останаха няколко неофициални видеоклипа. Никой не беше сигурен какво се беше случило с нея. Имаше предположения, че е забременяла, обаче този слух се оказа неверен.

Желанието за слава обаче никога не е било потушено у Мая. След няколко години затъмнение тя лъсна в лилава леопардова щампа с нов собствен ТикТок канал. Почитателите на провокаторката полудяха. Въпреки че за много хора поведението на Мис Тигрова е само за смях, тя е направила и стабилна фен база. Със завръщането си онлайн сензацията идва и с ново призвание – да бъде принцеса на справедливостта.