Михаела отпадна от „Игри на волята“ срещу Георги от Непобедимите

Михаела от Безстрашните и Георги от Непобедимите се изправиха един срещу друг в елиминационен дуел на Арената на “Игри на волята: България”. Изходът от тежката многокомпонентна битка определи кой от тях напуска състезанието завинаги. Въпреки убедителното начало за Михаела и страхотното гребане, тя изостана в останалите елементи по трасето. Георги спечели битката с голяма преднина и прибави още 100 златни гроша към богатството си.

“Всеки е дошъл тук, за да стигне до финал. Аз също и да, съжалявам, че си тръгвам от “Игри на волята”, но съм горда с това, че отпадам от много достоен участник. Пожелах си го, получих го и си тръгвам с гордо вдигната глава!”, сподели Михаела след битката, която я изпрати у дома. Пред съперника си Георги тя разкри проблемните взаимоотношения в племето на Безстрашните и изяви съжаление, че изоставя най-близкия си човек Ралица.

Малко по-рано Гого и Генчо от се противопоставиха в първа битка на съюзниците в опит да извоюват предимство на своите съплеменници. Безстрашните заподозряха стратегия в избора на Михаела, която определи Гого като най-достоен играч в племето, но той не успя да оправдае доверието ѝ. Генчо се открои като по-добър съюзник, което му спечели 30 гроша и предимство за Георги в елиминационния двубой.

Предишната вечер Непобедимите се събраха край огъня на племенния съвет, за да определят кой ще е вторият номиниран играч за седмицата. Служебният имунитет на новите попълнения остави само 4-ма души, за които племето имаше възможност да гласува. Най-много номинации от своите съотборници събра Георги, който отказа предложението на водещата Ралица Паскалева да използва грошовете си за допълнителни гласове.

Видяхме как и любовта между Георги и Фейгин пламна по нов, по-силен начин, след като двамата се събраха в племето на Непобедимите. Георги излезе на Арената със силно желание за победа, за да се върне обратно при състезателката по фигурно пързаляне. Неговото победоносно завръщане искрено зарадва Фейгин и Генчо, които очакваха съплеменника си с нетърпение.