Михаела от „Игри на волята“ разкри за отношенията си с Джаферович

Отпадането на една от най-силните жени от „Игри на волята“, а именно Михаела, която мнозина сочеха не само за сигурен финалист, но дори и за победител в тазгодишното четвърто издание на риалити формата, беше изключително изненадващо за телевизионните зрители и то на такъв ранен етап от играта.

Чаровната брюнетка, която е луда фенка на екстремните преживявания, направи много силна игра и накара всички на Арената да я уважават заради отдадеността ѝ в битките и в отношенията извън тях. Това, което споделя тя часове след отпадането си, със сигурност ще провокира редица коментари оттук нататък.

„Искам да си запазя хубавите спомени, а другите да оставя зад гърба си. Не се сърдя на никой в игри, макар че някои момичета се обърнаха срещу мен. Искаше ми се женската коалиция да продължи докрай, но все пак така са решили другите“, сподели Мишето пред Гала в „На кафе“.

Приятелят на красавицата се оказал най-изненадан от всички, когато я видял, защото бил повече от сигурен, че именно тя ще е големият победител в шоуто. А за всички, които си мислят, че напрежението между Михаела и Жени Джаферович в шоуто, ще се пренесе и извън него, Михаела отвръща, че двете са в нормални отношения и напрежението е останало в миналото.

Риалити героинята призна още, че с Ралица, с която се сближиха най-много по време на риалити формата, са създали хубаво и силно приятелство, продължават да са все така близки и много често се виждат, пише Шоу Блиц.