Михаела Филева изви глас и над Занзибар

Да отпусне глас в Занзибар за новото си видео – това си подари певицата Михаела Филева за премиерата на песента си „Ин и Ян“. Звездата е заснела част от клипа на екзотичен плаж в популярния курорт, където беше през февруари.

Изненадата в проекта обаче не беше свързана с райското кътче в Танзания. Това, с което изпълнителката на „Родена с късмет“ всъщност учуди феновете си, беше участието на рапъра Жлъч от So Called Crew. Така, тракът е умело съчетание от мелодично и свежо изпълнение със завладяващи рими на финала. Крайният резултат отговаря перфектно и на концепцията за баланс, заложена в парчето.

„Ин и Ян“ всъщност е заглавната песен на едноименния предстоящ да излезе до дни албум на Филева. Тя ще го представи на голям клубен концерт в София. Датата, което е избрала за него – 15 май, съвпада и с рождения й ден. Компания на сцената ще й правят музикантите Красимир Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът ще е първият за Михаела през 2021 г. и освен песни от новия албум, почитателите й ще могат да изпеят заедно с нея също и някои от най-големите й хитове.

Георги Касабов – NDOE и Михаела Филева са автори на текста на „Ин и Ян“, а аранжиментът е на Борислав Бояджиев – Борче, който залага на актуалните в момента ретро елементи и увлекателен ритъм.

Освен в Занзибар, другата част от клипа е заснета на Витоша. Коренно различните локации са избрани от режисьора Павлин Иванов – Bashmotion.

Previous post Кои любими бг звезди ще участват в новата Черешка на тортата
Next post Шок! Отиде си Миро, победителят от „Биг Брадър“ 2