Младата любовница на Стоян Алексиев го довърши

Младата Ивана Бобойчева, която доби слава по неприятния начин покрай скандала със значително по-възрастния си любовник Стоян Алексиев, е отворила нова страница в живота си. Тя окончателно е напуснала столицата и в момента е част от трупата на Кукления театър в Стара Загора и засега не планирала да се връща в София, където остана да живее любовникът, писа „Уикенд”.

Отношенията между двамата приключили и те не поддържали никаква връзка. Освен без младата си приятелка, Алексиев останал и без ангажименти в театъра. За първи път в кариерата си актьорът нямал никаква яснота кога и какво ще работи.

26-годишната Ивана никак не страдала по екранния проф. Иван Генадиев от „Откраднат живот“. На хубавицата не й липсвали ухажори и в момента летяла на крилете на любовта с артистичен младок. Влюбената до уши Ивана изливала в стихове любовните си трепети. Бобойчева и нейна приятелка имат страница в социалната мрежа, където публикуват свои литературни произведения, а всички стихове на Ивана са посветени на любовта. В едно от стихотворенията й препратката към Стоян Алексиев е повече от очевидна, тъй като лирическият герой, към когото авторката се обръща, е със сини очи, каквито са на известния актьор.

През 2017 г. папараци издебнаха как палавият Алексиев бърка в панталоните на 44 години по-младата Ивана, а тя нежно го целува. Кадрите провокираха жесток скандал, а Алексиев заяви, че двамата просто правели фотопроби за нов проект. Въпреки публичната си забежка обаче, бракът на един от доайените на Народния театър със съпругата му Надежда си остана стабилен.