Много любов за три зодии през тази седмица

Овен

Късметлийски е начинът, по който ще се чувствате през тази седмица. В живота ви има човек, за когото сте започнали да мислите като за някой, който вече не ви вижда като свой любовник, пише trafficnews.bg. Разбира се, те ви обичат, но там няма „огън“ и сте тъжни поради този факт.

Е, изненада! Днес ще ви бъде показана степен на привързаност, която не сте очаквали и не само ще се почувствате развълнувани от това, но също така ще се вдъхновите за нов подход към тази конкретна любовна афера – такъв, който ще работи!

Везни

Независимо дали сте във връзка сега или не, вашият свят е на път да придобие определена „гладкост“, като това спокойствие ще стане привлекателно за вашия партньор. Сякаш вие сте единственият човек наоколо, който е запазил хладнокръвието си и това хладнокръвие сега действа като магнит за тези, които искат стабилност.

И това е, което искате: да бъдете фар на светлината за някой, който може да оцени точно това, което прави фарът на светлината. Искате да бъдете оценени, тъй като чувствате, че сте се плъзнали в някакво невидимо пространство, където никой вече не ви вижда. Е, този период ви поставя точно в светлината на прожекторите, за любов.

Стрелец

Отдавна се отказахте от идеята за любов и късмет. Смятате, че ако дойде при вас, тогава ще изпитате това, което може да предложи, а ако си отиде, тогава ще скърбите за загубата и ще продължите напред. Станахте доста цинични в начините си на любов, но все още сте Стрелец и това означава, че надеждата извира вечно във вас.

И познай какво? Тази седмица всички звезди са подредени със Стрелец по начин, който може да ви донесе само добри новини. И в този случай добрата новина е, че романтиката е възможна. Ако сте в сива връзка, тя ще започне да показва признаци на живот през този период.

Previous post Защо мъжете напускат добрите жени?
Next post In memoriam: Приятели пеят за красивата Лорина Камбурова