Модерно е! Златка Райкова се готви да пише книга

След като Венета Райкова даде началото и показа, че явно не е чак толкова сложно, през последните години родните звезди и инфлуенсъри масово се впуснаха да пишат книги на килограм. По всичко изглежда, че само да пожелаеш и да имаш финансовата възможност да го пожелаеш, това веднага се случва, пише каналът Vbox7.

Най-пресните издадени книги от родни звезди са тези на инфлуенсърката Антоанет Пепе и най-известната Мис Плеймейт у нас Николета Лозанова. И двете светски дами споделиха историите на живота си до този момент в книги, които се продават на пазара на цени, които за това съдържание са просто „УАУ“. Фолк легендата Глория също написа биографична книга, но нейното съдържание и обем се различават значително.

Без съмнение сега още стотици хора от техния бранш ще се впуснат да стават писатели, за да разкажат пиперливите си истории. Златка Райкова вече дори сподели, че планира да го направи. Покрай успеха на колежката си НиЛо явно и тя е решила, че е време да блесне със собствена автобиографична книга, в която да опише всичките мъже в живота си.