Моника Белучи идва у нас до дни

Актрисата с неувяхваща красота Моника Белучи ще пристигне в България още тази седмица. Новината съобщи пред bTV българският актьор и продуцент Николай Ишков.

„Вчера разбрах, че ще имам шанса да присъствам на част от снимките в неделя“, издаде още той.

Припомняме, че визитата на Белучи у нас е по повод снимките на трилъра Memory, чиято клапа щракна през април в Созопол. Да дирижира компания от ранга на Фейсбук, Гугъл и т.н. – с това ще се захване героинята на италианската суперзвезда. Актрисата се присъединява към Лиам Нийсъм. Екшън звездата се въоръжава като наемния убиец Алекс Люис.

Прочут като специалист, който може да свърши работата изключително дискретно, той отказва да изпълни една от задачите, поставени му от опасна криминална организация. И така, по дирите му тръгват агентите от държавните служби на САЩ, а собственичката на технологичния гигант, изиграна от Белучи, може би ще се окаже скритият му коз.

С участие в Memory ще се разпише и австралийската звезда Гай Пиърс, когото зрителите познават от „Железният човек 3“, „Блъдшот“ и „Приказки за лека нощ“. В лентата с Нийсън той ще влезе в редиците на ФБР. Пиърс ще изиграе агент Винсънт Сера, който е сред ветераните в бюрото, пишат от престижното издание Deadline.