Моника Валериева се разчекна вулгарно в ресторант

Скандалната плеймейтка Моника Валериева втрещи с вулгарно поведение навръх Нова година. Еротичният модел с противоречива репутация се чекне в порнографски пози, с които отврати хората в социалните мрежи, както и в заведението, в което си позволи да направи това, пише БЛИЦ.

За първи път след дълги месеци спекулации си призна и с кого си ляга. Оказа се хитов фолк певец, а новината бе приета негативно от негови почитателки.

От две години се говори, че Моника има връзка с фолк звездата Меди. Те упорито отричаха тези слухове, но на Нова година са ги засекли заедно във Велинград. По-късно Моника качи снимка с мъжко яке и призна, че е на нейното гадже. А с него сме виждали вече самия Меди.

За да не останат догадки пък Валериева качи и снимка, на която с Меди си разменят страстни ласки.

Меди също най-после реши да се отърси от противоречивата слава на приятелката си и публично да признае, че именно той си ляга с нея. Той също сподели любовния кадър.

„Чувстваме се излъгани. Ето защо не трябва да се вярва какво говорят тези звезди. Жълтите медии май са по-точни. Те ги надушиха преди 2 години, но двамата решиха да се правят на ощипани госпожици. И накрая какво излезе…“, гневят се в мрежата.

Previous post Михаела Маринова – изключително успешна и лудо влюбена
Next post Фолк звездата Лия се завръща след 20 години пауза