Мощен тласък към енергия: Как ще се отрази Марс в Стрелец на вашата зодия

Марс в Стрелец е тук, за да ни даде онзи тласък към енергия, от който всички се нуждаем. Дали ще ни накара да работим по-усърдно, или да общуваме по-добре, зависи от нас.

Налице е транзит, който управлява решителността и фокуса. А ако сме решени да постигнем нещо – ще го постигнем. Съвсем просто!

Всеки зодиакален знак ще усети по собствен начин енергията на Марс в Стрелец, но потенциалът за положителни резултати е почти сигурен. Този транзит ни моли да се възползваме от своите запаси на позитивност, защото, както винаги сме чували: онова, което мислим, става част от нашия свят. С други думи, „Мисля, следователно съм“.

Начинът, по който възприемаме света си, е ключът към това да бъдем щастливи. Марс в Стрелец иска постижения, завършек и ново начало. Но най-вече този транзит е тук, за да ни даде да разберем, че ние сме тези, които решават какво ще се случи в живота ни.

Марс в Стрелец предоставя силата на позитивното мислене в собствените ни ръце. Това е златна възможност да разкрием по-добрата си същност и да покажем на света, че надеждата не е изгубена.

Ето как този транзит влияе на вашия зодиакален знак:

Овен

Марс в Стрелец носи късмет и прозорливост. Можете да видите какво е необходимо сега и това е свързано със способността да го осъществите.

Имате енергията и фокуса да постигнете точно това, което ви е необходимо, за да внесете положителна енергия във вашия свят и в света като цяло. Използвайте чара на Овена, за да си проправите път към върха, а след като стигнете там, постъпете правилно.

Телец

Днес ви очакват големи възможности за бизнес и инвестиции. Ако се занимавате с криптовалути, този ден е подходящ да работите с тях.

Ако обмисляте да смените работата си, останете на тази, която имате в момента, докато моментът е подходящ, и тогава напуснете.

Не излагайте на риск работата си, като кажете нещо погрешно. Съсредоточете се върху това, което искате, и систематично вървете към него. Марс в Стрелец поддържа мисълта ви ясна и целта ви правилна.

Близнаци

Тази година ви научи на всичко за търпението и ще трябва да почакате още малко.

Марс в Стрелец ще бъде вашата награда за това чакане. Посветили сте се на работата и живота си и макар че през последните няколко месеца имаше много малко отплата, сега е време да пожънем плодовете на труда си. Промяната идва – ще бъдете възнаградени и ще бъдете готови за нея.

Рак

Всички неща идват в подходящото време и сега, по време на Марс в Стрелец, е вашето време.

Сякаш сте обладани от жизнена енергия. Трябва да действате.

Настроението ви е невероятно и заразително, а шансовете ви да се сприятелите и да започнете нещо ново и чудотворно са тук, за да се възползвате от тях. Скачайте, Раци. Няма смисъл да отлагате повече.

Лъв

Време е да отдадете благодарност на всичко, което се е случило досега и да се подготвите за следващото приключение.

Новата година наближава и ще усетите желанието да се впуснете в нея веднага; Имате свежи идеи, които искате да споделите.

Марс в Стрелец за вас е като да напълните резервоара си с жизнена енергия, за да може двигателя ви да се развихри.

Дева

Понякога човек се чуди, кога ще му свърши късмета и ще трябва да се справя със собствени сили. Може би имате такива мисли, но не е редно да допускате да управляват действията ви. Скоро няма да свърши, не защото ви е даден от Вселената, а защото сте поработили упорито. Марс в Стрелец е тук, за да ви помогне, и ако успеете да промените гледната си точка към приемане и надежда, може би ще успеете да се плъзнете към новата година с оптимистичен поглед върху нещата.

Везни

Много от вас тази година узряват като хора и вече знаят какво искат, без много разсейване. С Марс в Стрелец, сте на път да видите как тези желания се проявяват, така че внимателно избирайте какво си пожелавате. Този транзит действа почти като магия за вас. Сега е важно да направите списъка си с желания и да го опростите максимално, за да бъде ясен и точен.

Скорпион

Ако има нещо, което ще почувствате по време на Марс в Стрелец, то това е прилив на здраве. Марс в Стрелец знае, че давате всичко от себе си за да се грижите за благосъстоянието си и тази упоритост се отплаща. Сега остава само да поддържате (или ако желаете – да подобрите) физическото и психическото си здраве. Вселената е на ваша страна.

Стрелец

В миналото сте прекарали много време в чудене дали интуицията ви действително работи. Съмнявали сте се в себе си и това се е превърнало в навик след известно време.

Марс в Стрелец пренасочва това мислене и ви дава възможност да подновите доверието в интуицията си. Вие сте по-умни, отколкото си мислите, Стрелци, и този транзит ви връща това, което сте пропуснали: вярата в себе си и абсолютното доверие в собствената ви преценка.

Козирог

Този транзит ви кара да се потопите дълбоко в собствения си характер. От известно време насам искате да промените някои неща в себе си – начин на живот, здраве, любов, спокойствие… През това време ще ви обземе съсредоточеност.

Вече няма подтекст и всичко е на лице. Знаете какво да направите, за да направите живота си такъв, какъвто искате да живеете. Възможно е да се наложи да бъдат направени жертви, но жертвата е сърцето и душата на новото начало. Имате всички отговори и силна воля, действайте.

Водолей

Тъй като нещата в дома не са толкова перфектни, колкото ви се иска, по време на Марс в Стрелец ще се вдъхновите да направите нещо положително по въпроса.

Енергията, която дава този транзит, е достатъчна, за да накара и най-отчаяните хора да се изправят на крака. С фокуса и устрема, които идват с него, ще заявите на глас от какво се нуждаете в живота си и как да го постигнете. Знаете какво предстои, Водолей, и сега сте готови да се възползвате от шанса и да го вземете в ръце.

Риби

Понякога имате нужда от кофа студена вода, за да се събудите и да погледнете в какво се е превърнал животът ви.

Ако той не е това, което искате, имате късмет. Марс в Стрелец е ритникът, от който се нуждаете, и той е толкова силен, че ще ви накара да дадете приоритет на най-важното за вас, като същевременно с лекота отстраните това, което не е. Време е да почистите къщата на живота си на много нива. Време е за действие

Previous post Ето къде са гледали най-много порно през 2021 г.
Next post Аметист, перли и синьо ни носят късмет през 2022 г.