Мощна издънка на Патрашкова вбеси зрителите в „На кафе“

Водещи и панелисти в „На кафе“ ежедневно правят всичко възможно да привлекат зрителския интерес. Затова Гала и компания обсъждат всички новости в света на модата, киното и шоубизнеса. Една стъпка по-далеч обаче отиде Кристина Патрашкова, която по време на предаването направи груба грешка.

Докато дамите в предаването на NOVA си говореха за продължението на „Сексът и градът“, ко-водещата директно разказа какво се случва във втория епизод на сериала. Нещо, което е непростимо за истинските фенове на Кари Брадшоу. Патрашкова не сметна за необходимо и да предупреди, че ще разкрива съществени части от сюжета, за да могат хората поне временно да сменят канала и да не си развалят изненадата, ядосват се зрители.

Ето какво написа възмутена фенка след изцепката:

„Здравейте. Днес много ме разочаровахте, по-точно г-жа Патрашкова. Не беше редно да каже какво се случва с Тузаря във втора серия. Има много хора, които не са гледали все още сериите. Можеше поне да предупредите, че ще има спойлери. Моля, имайте предвид за в бъдеще. Благодаря“, деликатно се обърна жената към водещата.