Мрежата: Долу ръцете от Венета от „Ергенът“!

Венета от „Ергенът“ е една от най-одумваните участнички в първия сезон на предаването. Тя влезе с гръм и трясък и според мнозина доста се изложи на старта. Заради това част от зрителите побързаха да я определят за ексцентрик, други пък смятаха, че е глупава.

С всеки излъчен епизод обаче блондинката от Дупница започна да печели симпатии – тя е открита, има интересно чувство за хумор, самоиронизира се и най-важното – не е изкуствена, каквито са 90% от другите участнички. Вени има един собствен неподправен стил и убеждава, че за нея не всичко е поза и долни интриги.

Тази вечер видяхме Вени от Дупница в различна светлина. Тя разплака зрителите с емоционалната си изповед. За тежката ѝ съдба се знаеше от краткото представяне, но днес тя разказа подробности.

„Аз съм дете на разведени родители, детството ми е било супер тежко, майка ми ме оставила, когато бях втори клас, баща ми също. Израснах с баба ми и дядо ми. Може да не съм много интелигентна, но ще направя всичко възможно детето ми да бъде много образовано“, каза през сълзи Венета.

Тя бе категорична, че ще бъде всичко това, което не е получила от своите родители. Готова е да бъде майка, да не оставя детето си, да му прави най-хубавите рождени дни и посрещнат заедно празниците – нещо, което тя никога не е получила, пише flagman.bg.

„Ще се опитам поне в моите мечти да си направя най-хубавото семейство“, допълни Венета. Тя призна, че на баща си е простила заради това, че я изоставил, но не и на майка ѝ, която си има друго семейство, не давала да вижда братчето ѝ, което било на 10 години.

„Когато той порасне голям ще разбере какво се е случило, какво тя е направила с мен…не мога да се изкажа правилно“, емоционална бе Венета.

„Тя показа колко е истинска, в сърцето ѝ има много обич и доброто. Не се съмнявам, че ще бъде страхотна майка! Тя е силен човек и винаги е положителен“, каза за нея Людмила, която според мнозина е най-злобната участничка.

Previous post Дара издава пълен с хитове първи албум „Родена такава“
Next post Бременната Джена си показа корема