Мрежата настръхна срещу олимпийската медалистка Елица от „Игри на волята“

Подобно на своите предшественици и новият сезон на „Игри на волята“ предлага солидно количество интриги, сплетни и удари под кръста, както обикновено се случва в риалити форматите, а екстремното шоу не е изключение. Този път под прицел е спортистката Елица, която си навлече жесток хейт в мрежата с поведението си.

„Тази Елица е срам за всички спортисти. Спортистите трябва да дават пример. А тя показва само егоизъм, да не говорим, че на последната игра се смееше нагло и се опитваше да дразни Касим. Не ѝ прави чест. Изобщо… много подло същество“.

„Тази Елица е злобна и гнила душица! Можеше да се откаже, за да отстъпи победата на Касим, вместо да говори за храна през цялото време Гадина! Вънка!“

„Малко се оливате с хейта по Елица. Направо ги смаза на играта. Говорила била за храна. Е, и? Психоатаките са част от играта. Ралица, като им вре пици в муцуните като са най-прегладнели не съм чул да я храните“, са само малка част от коментарите в социалната мрежа след петъчното издание на формата.

Една от основните причини за масовото недоволство е поведението на Елица по време на едно от състезанията. При една от последните елиминационни битки, тя имаше възможност да остави Касим от племето на Супергероите да спечели храна за племето си, което от две седмици е на дивата река. Но тя реши, че няма да отстъпи и ще вземе победа и награда само за себе си.

27-годишната варненка, която е олимпийски медалист и има бронзов медал по борба в Рио де Жанейро през 2016-та, май сериозно прекалява с изказванията и претенциите, както и със стратегията си по всевъзможен начин да направи място за своя любим Алекса да влезе в племето ѝ, но дали тези нейни опити ще се увенчаят с успех, предстои да разберем. Засега единственото, което успява да „спечели“, е солиден хейт, както и недоволството на червеното племе, от което тя е част.

Previous post Звезда от „Татковци“ с покъртителен разказ, бил жертва на насилие
Next post Кандидат-кметицата от Момин проход стана порноактриса