Мръсните тайни на Алекс и Дани лъснаха в клип

Да видим! Психолог предсказа, че има над 94% шанс Даниел и Александра Петканови да се разведат, пише novinidnes. В подробно видео публикувано вчера се прави безпощаден анализ на поведението на двамата. Освен анализа, който е особено пикантен, става ясно защо разводът на Петканови е сигурен.

От видеото става ясно какви стратегии за манипулация използва Даниел Петканов, за да контролира Александра. Психологът не пропуска да припомни за скандала през 2016-та година, когато Даниел публично унижи Александра, като обяви за изневярата й, но година по-късно стана ясно, че самият Даниел й е кръшкал над 5 пъти.

В анализа не се спестява нищо на Петканов, като по този начин изправя на нокти хилядите фенове на Лудия репортер, който винаги са го подкрепяли и са го обявявали за безгрешен. Показани са всички манипулативни подходи, които той използва, за да постига това, което иска.

Въпросът е дали с кариерата на Петканов е приключено, след като излезе скандалното видео, което показва истинската му същност.