Мръсни мисли! Любимите пози на всяка зодия

Ето, кои са любимите пози на всяка зодия според астрологията:

Овен: Кучешката поза

Овните знаят какво искат и не се срамуват да го кажат. Те не се интересуват от сериозни отношения, продължителна любовна игра и гушкане. Техният начин е бързо и силно.

Телец: Поза лъжица

Телците си падат по бавния и ориентиран секс. “Бързо” и “хубаво” не присъстват е представите им за секса. Партньорът им никога няма да е лишен от внимание в леглото и може да е сигурен, че няма да има необгрижена част от тялото си. Дори да не се стигне до секс, те ще направят така, че пак да е хубаво.

Близнаци: Мръсни приказки

Близнаците са готови на всичко по отношение на секса: двойки, тройки, всякакви пози и ролеви игри. Каквато и да е позата, за тях важно да говорят. Възбуждат се от мръсни приказки. Тази зодия има страхотна комуникация.

Рак: 69

Раците обичат да дават и да получават. Именно за това най-добрата поза за даване и получаване е 69.

Лъв: На крак

Лъвовете са от контролиращите зодии. Обичат да правят секс в банята, за да се оглеждат. Ако правите секс с представител на тази зодия, не му казвайте какво да прави!

Дева: Мисионерска

Девите си падат по секса в леглото. Не обичат пясък на различни части по тялото си, нито схващания по време на екстремни сексуални действия. Ще са много задоволени ако включите и стимулация на клитора.

Везни: Ездачка

Жените Везни обичат да им се възхищават. Единият от начините е мъжът да я гледа, докато тя го язди. Тази поза води и двамата партньори към невероятно сексуално изживяване.

Скорпион: Винаги секс

Те просто обичат секса и го правят страхотно. Никога не са изморени за секс и са готови за дълги маратони. Трудно е да насмогнете на Скорпиона, защото той може да го прави постоянно.

Стрелец: Мастурбация

В случаи, че Стрелец изпита нужда от секс, но бърза, той просто ще мастурбира набързо, където намери за добре.

Козирог: BDSM

Малкото ситуации, в които Козирог си позволи да се отпусне е по време на секс. Те също обичат да контролират. Ако партньорът им е съгласен, си падат и по грубости.

Водолей: Поза, измислена на момента

Те не обичат да повтарят едно и също. Падат си по нови и свежи неща по отношение на секса. Без значение дали са притиснати от времето или имат на разположение цяла вечер, бъдете сигурни, че ще бъдат изобретателни и креативни.

Риби: Жената лежи на една страна

Рибите си падат по емоционалната и физическа близост. Те са креативни, именно затова тази поза е точно за тях. Позата е подобна на “Поза Лъжица”, но с повече изобретателност.