Мръсни тайни в поп фолка: Глория се отървала от Дани заради…

Разплита се тайната покрай скоропостижната раздяла на Симона Загорова и бащата на детето й. Според последните слухове проблемите между щерката на Глория и Дани възникнали по въпроса за семейния бюджет.

Припомняме, че за края на отношенията им се заговори още през лятото, но тя стана очевидна на 25-тия рожден ден на младата певица. Симона отбеляза личния си празник на 30 септември с домашно парти, на което присъстваха семейството и приятелите й, но липсваше половинката й Даниел. Дни по-късно Симона сподели за промяната в личния си живот по време на гостуването с майка си Глория в рубриката „Столът на мама” на Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя” по Би Ти Ви.

„Не се притеснявам от това, което ще кажа сега, че с Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и тя е най-важна в случая. Затова както аз и моето семейство, така и той и неговото семейство ще участваме максимално в отглеждането на Галина, за да не е ощетена по някакъв начин. Това, което се е случило между нас, няма никакво значение, важното е всичко да е наред за нея”, каза Симона с усмивка. Тя действително изглеждаше спокойна и дори позитивна, каквато бе и цялото интервю, което дадоха с майка й Глория.

От него се разбра, че и примата на фолка навремето забременяла непланирано от композитора Илия Загоров, с когото са разделени отдавна. Тогава Глория била в пика на кариерата си, случвало се даже да има дни с по две-три участия. Притеснила се как ще съчетава майчинството с работата, но майка й Стефка я успокоила, че ще й помага в отглеждането на Симона. „При Симона беше по същия начин – не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар – след като Господ е решил, така трябва да бъде. Нямам нищо против да ме наричат баба. Аз съм баба на Галина – дай Боже всекиму. Това е благословия за всеки един човек и родител”, сподели Глория с широка усмивка.

Певицата умело съчетава работните си ангажименти с грижите за малката Галина. Примата на попфолка гледа внучка си по няколко дни в седмицата, майка й Стефка – прабабата на малката Галина, също помага, както и свекървата на Симона – майката на Даниел, писа „Уикенд“.

След признанието за раздялата на Симона и Даниел, веднага се появиха слухове за причините. Всъщност още когато се разбра, че ще стават родители и ще живеят в къщата на Глория, в бранша плъзнаха съмнения за цветущата атмосфера там. Тъщата обаче побърза да ги пресече. Малко след раждането на внучка си, Глория споделяше с усмивка в интервюта колко добре се разбират всички вкъщи. Е, явно не е било точно така, предвид раздялата на младите. Според слуховете, от началото на връзката им Глория била против. Не одобрявала дъщеря й да излиза с момче, което не е от сой, още повече, че нямал престижна професия и стабилна работа. Симона обаче не се вслушала в съветите й. Променила мнението си, когато Галина се родила и заживели под един покрив с Даниел.

В бранша се говори, че проблемите между Даниел и Симона възникнали по въпроса за семейния бюджет. Дали Даниел нямал работа и се наложило Симона да покрива разходите или пък просто не е съумявал да покрие високия стандарт на живот, с който е свикнала, засега е мистерия. Симона отказва да говори за причините, довели до раздялата. За Даниел пък така и не се разбра с каква професия е. Първоначално се говореше, че работи в системата на МВР. По-късно се появиха слухове, че не е полицай и нямал професионална квалификация.

Previous post Маги Сидерова се раздава разсъблечена на пилон
Next post Знак от съдбата: Ивелина на Сашо Кадиев насила заживяла с него