Мъжете делят жените на 4 групи, в коя от тях сте вие?

Макар мъжете да поставят всички жени под общ знаменател, ние носим своята неповторимост и индивидуалност. Затова и начинът, по който изглеждат различните жени в очите на мъжете зависи от характера им, както и от това какъв тип поведение и отношение демонстрират те спрямо себе си и околния свят. Все пак, на базата на професионалния си опит и наблюдения, психолозите успяват да изведат четири основни вида жени. Вижте към кой от тях принадлежите вие:

Жена само за секс

Тези жени привличат мъжкото внимание като магнит заради завидния си сексапил. Сред любимите им тоалети и аксесоари са късата пола, дълбокото деколте, сочните устни, яркия грим, прозрачните материи, аленото червило. Поведението им е свободно и разкрепостено. Те са авантюристично настроени към света и обожават експериментите във всякакъв смисъл на думата. Обичат мъжете и не крият това. Трудно се задържат при един партньор заради склонността си към изневяра. Те са емоционални, забавни и интересни. Лесно се палят, но и бързо им минава. Ако сте от този тип и искате да задържите мъжа до себе си, укротете прекалената си сексуалност, съветват експертите.

Студена и затворена жена

Ако трябва да опишем с няколко думи този тип дами, това ще бъдат: студено излъчване, сериозно лице, сиво облекло. Тези жени не обичат цветните дрехи, а усмивката често отсъства от лицето им. Те рядко ще отвърнат на усмивката ви с усмивка и често ще ви подминат, без да отвърнат, дори и с поглед, на поздрава ви. Хладното им поведение отблъсква хората от тях, затова и рядко ще ги видите в компанията на приятели. В очите на мъжете изглеждат като строг учител, което на подсъзнателно ниво ги принуждава да спазват определена дистанция от нея. Често пъти срамежливите жени първоначално биват бъркани с този тип дами, което е твърде погрешно. Затова никога не бързайте да си вадите заключение за някого от пръв поглед или да се ръководите от мнението на другите за него. Защото зад черупката на свенливостта и студенината може да се крие истинско съкровище.

Властна и конфликтна

Този тип жени обичат да демонстрират положение в обществото, както и висок социален статус. Често пъти излъчват надменност и обичат да командват останалите. Считат себе си за повече от всеки друг, а домогването им до по-висок пост на работно място често за тях е фикс идея. Амбициозни са и трудно се отказват от намеренията и целите си. Понякога са безжалостни и безсърдечни. Трудно отстъпват от позицията си и често влизат в конфликт. Трудно търпят мнение, различно от тяхното. Обичат да се налагат и да контролира. Заради сприхавия си темперамент такъв тип жени често остават сами в живота си.

Жена за сериозна връзка

Това е жената мечта за всеки мъж. Тя привлича не само очите, но и душата. В такава жена лесно можеш да се влюбиш и трудно да забравиш. Тя винаги е позитивна, усмихната, сърдечна и готова да протегнат ръка на всеки в нужда. Тя е женствена, любяща, щедра, добронамерена и очарователна. Грижовна е и винаги се интересува от настроението на любимия мъж. Такава жена заслужава партньор, който да я оцени достойно. Този тип нежни създания предпочитат дрехи в пастелни и топли цветове. Те лесно допускат хората до себе си и често страдат заради прекалената си доброта. Такава жена не е за изпускане, стига да знаеш как да се отнасяш към нея.