Мъжете псуват по време на секс, защото…

Доказано е, че думите влияят на хората. Учтивият поздрав или комплимент може да превърне обикновения ден в по-красив, а обидата – да причини раздразнение или дискомфорт, пише vesti.bg.

По време на интимен акт изборът на определени думи може да доведе до провал или да постигне по-голямо вълнение. В този смисъл има хора, които се чудят: защо някои мъже псуват по време на секс?

Когато мислим за стратегиите за добър секс, обикновено в ума ни изникват физическите аспекти, тоест сексуалните пози и ласките, които трябва да съпътстват момента, както и специфичните точки за стимулация.

Това обаче не са единствените компоненти, които трябва да се вземат предвид, тъй като думите също могат да играят ключова роля.

Еротичното общуване омагьосва мъжете. Всъщност мръсните приказки са част от сексуалните им фантазии. Чрез палавите думи по време на интимен акт те намират стимул и свобода да развихрят въображението си. В този смисъл това им позволява да фантазират, което от своя страна спомага за разпалването на пламъка на страстта.

Също така звуци, които разкриват истинско удовлетворение, биват добре оценени от тях. Изричането или чуването на еротични думи би насърчило отделянето на допамин, а този хормон помага за постигане на сексуална възбуда, наред с други предимства.

Палавите фрази могат да подобрят емоционалното и физическо удоволствие от преживяването. По такъв начин, че опитният любовник знае, че половият орган, който действа в негова полза, е мозъкът, а средството за неговото стимулиране е ухото.

Поради тази причина най-добрите съюзници на хубавия секс могат да са стонове, писъци, въздишки или романтични шепоти и, разбира се, грубостта по време на секс.

Има две области в хипоталамуса, които се стимулират по време на сексуалния процес. Те се активират, когато някой псува по време на секс. Следователно, когато и двете зони се стимулират, желанието се увеличава.

Важно е да отбележим, че за да използвате ругатни по време на секс, и на двамата партньори трябва да им харесва. В противен случай мръсна приказка може да се възприеме като непростима обида.

Така че, ако искате да приложите тази тактика на практика, е хубаво да знаете дали другият е съгласен. Някои правят грешката да говорят по начин, който смятат за секси, но в очите на партньора не е. Ето защо е най-добре да обсъдите нещата помежду си извън спалнята.

Тук е добре да отбележим, че “подготовката“ (или foreplay-a) е от съществено значение, за да може обстановката да е достатъчно разгорещена. Ако тази част бъде прескочена и мъжът започне да сипе ругатни, със сигурност няма да имат стимулиращ ефект, а обратното.

Също така е разумно да се поставят ограничения. Ако дадена дума изглежда твърде обидна, е добре да бъде споменато. Не трябва и да се прекалява с говоренето. Хубаво е да има някакъв баланс, защото все пак сексът на първо място е действия, а не приказки.

Има хора, които се възбуждат от думите, и други, които не се, така че си дайте време. Диалогът между двамата ще помогне да се установи кое и кога е позволено.

Previous post „Барби“ е напът да стане най-касовият филм на годината
Next post Бившата жена на Сашо Кадиев ще бъде булка