Мъжът на Аня Пенчева със скандална снимка, развеждат ли се

Свърши ли приказката между актрисата Аня Пенчева и съпругът й Ивайло Караньотов? Двамата са жестоко скарани и не се поглеждат, твърдят техни близки, като нищо чудно дори да се стигне до развод. Те са разделени от няколко месеца. Страна в раздора е заела и дъщерята на Аня – Петя Дикова. Пипи тотално е низвергнала Ивайло и го е блокирала във Фейсбук.

Караньотов също я е махнал от приятелите си, като дори стига по-далеч в студената война с Пенчева. Той е оставил профилната си снимка с Аня, но е променил името й. В тага към снимката Ивайло е посочил „Люба Кулезич“, изтривайки името на актрисата не само от въпросното фото, но и от листата си с приятели

Самата Аня пък тотално е замразила профила си в социалната мрежа и по думите на нейни близки била в тежко емоционално състояние. Не е ясен точният повод за краха в отношенията им, но според запознати причините са комплексни. Още преди няколко години се заговори за раздяла между двамата заради по-младо момиче.

Караньотов тогава категорично отрече слуховете и заяви, че с Пенчева се обичат и са в отлични отношения. Двамата имаха проблеми и покрай децата. Щерката на Аня от Сашо Диков не се погажда с наследничката на Ивайло от първия му брак. Петя Дикова и Карина Караньотова ностоп били на нож, което се отразявало и на отношенията между Аня и Ивайло.