Мъж даде хиляди, за да стане като… куче

Само седмици след като направи първата си публична разходка на четири крака, японското мъжко куче, което сега е известно по света като „човешкото коли“ даде ексклузивно интервю за The Post. Мъжът с име Токо, постигна интернет известност, след като похарчи колосалните 14 000 долара, за да се превърне в куче, като се вмъкна в специално направен костюм. Така той осъществил мечтата си да „стане животно“.

Сега човекът-куче избра да разкрие тайните зад своя нетрадиционен живот. „Причината, поради която избрах специално породата коли, е преди всичко, защото ми харесва да ги отглеждам“, каза той. И след като постигна кучешката си мечта, Токо има още едно желание – да стане филмова звезда.

„Мисля, че би било чудесно, ако успея да използвам уменията си и да получа възможността да се появя като куче във филм“, разкри той. Японецът също така разкри, че отдавна е мечтал да живее като животно, но никога не е могъл да събере смелост, преди да поръча настоящия си костюм на коли.

Сега обаче мъжът свободно се разхожда навън без никакво притеснение. Токо стигна толкова далеч, че създаде свой собствен канал в YouTube, който може да се похвали с 50 000 абонати. Освен да се снима във филми, Токо иска и да намери любовта в лицето на човешко куче от женски пол, пише businessnovinite.bg.