Нагла булка поиска нещо немислимо от бившата жена на бъдещия си мъж

Не е тайна, че огромна част от браковете в световен мащаб завършват с развод, но в някои случаи краят на брака не означава край на приятелството. Всъщност някои двойки успяват да сложат край на романтичните си взаимоотношения и да останат добри приятели въпреки всичко. Една жена попадна точно в такава ситуация, след като преди три години се развежда със съпруга си и бащата на петгодишния им син.

Жената и бившият ѝ са останали близки приятели и „все още се обичат като приятели“. През последните 10 месеца обаче мъжът започнал връзка с нова жена и като по чудо бившата и новата също стават приятелки.

„До онзи ден всичко изглеждаше страхотно. Те започнаха да говорят и за брак. Знам, че бившият ми е наистина колеблив, но приятелката му наистина иска да се омъжи и да има свои деца“, пише бившата съпруга във форума AITA на сайта Reddit.

„Предполагам, че тя е видяла мои стари снимки в сватбената ми рокля и се е възхитила колко хубава е роклята ми. Онзи ден пихме кафе заедно и тя ми каза, че скоро ще се омъжи. Аз ѝ отвърнах, че се радвам за нея.

„Нещата се промениха обаче, когато тя попита дали може да носи МОЯТА булчинска рокля на сватбата. Бях наистина шокирана, че въобще пита такова нещо. Веднага ѝ казах, че съм поласкана, но не. Тя веднага се нацупи и започна да пита защо. Обясних, че на мен просто няма да ми е удобно тя да носи роклята ми, за да се омъжи за бившия ми съпруг.“

След този развой на събитията годеницата на бившия ѝ се разстроила много и дори направила цяла сцена, което накарало жената да стане и да си тръгне. Около час по-късно ѝ се обадил бившият ѝ съпруг и я попитал какво се е случило. Когато разбрал, той също се съгласил, че е странно и логично заел страната на бившата си, но това не е краят на историята.

„Новата е накарала нейните приятели и семейство ѝ да ми се обаждат лично, както и в работата ми и да ме наричат „задник“ за това, че не „споделям“ и твърдят, че не съм преодоляла бившия си. Според тях аз правя това, за да съсипя сватбата ѝ. Макар да е вярно, че не съм преодоляла напълно връзката ни, част от мен просто не се чувства комфортно с това тя да носи моята рокля.“

Жената каза още, че целият спор е причинил напрежение в отношенията ѝ с бившия ѝ и съвместното им родителство, а това я кара да се чувства безсилна, като на моменти и се иска просто да се предаде и да остави наглата годеница все пак да вземе роклята.

„Ти не си „задник“, но в името на психичното си здраве, мисля, че трябва да поставиш някои граници с бившия си. Ти призна, че не си го преодоляла напълно, а той е в сериозна връзка. Тя може сериозно да подозира, че още имаш чувства към него“, коментира потребител на Reddit.

„Това обаче не ѝ дава никакво право да иска твоята булчинска рокля и да кара близките си да те тормозят непрекъснато. Това, което тя е направила, е ужасяващо и детинско. Най-добре си дай известно време, докато разбереш какви точно са чувствата ти към бившия.“, съветва жената друг потребител на платформата.

Previous post Знаете ли… За какво служи малкото джобче на дънките?
Next post Градовете, които си мислите, че са столици, но не са