Нагли апаши обраха Тото от „Скандау“

За пореден път рапърът Йонислав Йотов, по-известен като Тото от група „СкандаУ“, стана жертва на обир. За това разказа половинката му Кристин, която не се сдържа и изля гнева си с пост в личния си профил в социалната мрежа инстаграм.

Блондинката не скри, че наглите апаши са осуетили плановете на семейството за спокойна и забавна неделя. Самата Кристин разкри, че не за първи път стават жертва на крадци, пише „Телеграф“.

„За пореден път посягате върху наше имущество, създавате ни грижи и разходи, и може би се опитвате да ни ядосате или пък да ни оставите лоши чувства и настроение. И това е само и единствено злобно и умишлено, защото не виждам друга причина да ви трябва номер на кола. Не можем спокойно да живеем в нашия квартал, пред нашия блок, пред нашия апартамент! Имахме планове за днес (неделя), разбира се те се провалиха, защото Йонислав отиде да виси в КАТ, да се занимава с полиция и документи, но това не му попречи да ме целуне и да тръгне с усмивка. Утре щяхме да пътуване с тази кола при част от семействата ни, което виждаме рядко, за да прекараме празниците заедно и въпреки всичко пак ще го направим, просто не с тази кола. Мисълта ми е, че единственото, което направихте с поредното „доброжелателно дело“ е да затвърдите вашето ниско ниво“, категорична и рязка бе в думите си половинката на певеца.

Блондинката се чуди дали всички кражби и щети по колите и личните им вещи се случват, защото Тото е популярен или това няма общо. „Няма и значение, понеже глупостите си ги изсипвате постоянно и на всички. Не ви интересува може ли човекът отсреща да се справи с вашите зулуми, има ли финанси, време, нерви…“, ядосва се още Кристин, а феновете я успокояват, че едва ли посегателството е насочено конкретно срещу любимия й, защото разбиването на коли било масова практика.