Най-високите хонорари на звездите в сериалите

Холивудската звезда Крис Прат („Пазители на галактиката“, „Джурасик свят“) е начело в класация за актьори с най-големи печалби от телевизионни изяви, пише в. „Дейли мейл“.

Прат си осигури първенството в списъка, съставен от „Варайъти“, с печалба от 1,4 милиона долара на епизод от поредицата „Черният списък“, която предстои да тръгне догодина по платформата на „Амазон“, предава БТА.

Второто място в класацията заема Джеф Бриджис с 1 милион долара на епизод от сериала „Старецът“, чиято премиера ще бъде по стрийминг платформата Хулу през 2022 г.

Следва Брайън Кренстън, който получава 750 000 долара на епизод от сериала „Ваша чест“ на Шоутайм, чиято премиера беше миналия декември.

Хонорарите на звездите от „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис варират между 650 000 и 750 000 долара на епизод от предстоящото продължение по HBO Макс. Смята се, че Паркър получава повече от колежките си, тъй като е и изпълнителен продуцент на поредицата, озаглавена „И просто така…“

Стрийминг гигантите Нетфликс, Амазон Прайм Видео, Епъл Ти Ви плюс и HBO Макс стоят зад големите парични сделки и „бумът“ в заплатите, борейки се да привлекат за продукциите си известни актьори.

Списъкът, съставен от „Варайъти“, включва 28 актьори. Сред тях са също Кейт Уинслет и Джейсън Съдейкис, които получават съответно 650 000 долара и 400 000 долара на епизод като изпълнители на главните роли в сериалите „Мер от Ийсттаун“ и „Тед Ласо“.

Previous post Ново начало за Деси Бакърджиева след загубата на Филип
Next post ABBA се събраха след 40 години