Най-големите секс скандали в родния шоубизнес

В родния шоубизнес често се случват скандали, които приковават вниманието на всички и отекват дълго време след това. Разбира се, секс скандалите винаги са най-звучни и гръмки, пише каналът „Скандално“ във vbox7.

Ето кои са петте на зрелищни секс скандала у нас:

Скандалното видео на Галена

През 2007 г. Галена изгря в домашно порно с бившето си гадже Александър. От тогава минаха четиринадесет години, но и до днес скандалното видео си остава viral и няма някой, който да не е чувал за него.

Секс касетата на адреналинката Яна

Жана и Яна ще си останат може би най-запомнящите се адреналинки в родния тв ефир. Всички ги харесвахме и затова всички бяхме изумени, когато отмъстителният бивш съпруг на Яна пусна в мрежата запис на с техните интимни отношение. За разлика от много други, Яна не извлече позитиви от това. Скандалът я срина и тя се скри от медийното пространство за няколко години.

Триото Златка, Андреа и Николета

Преди близо десет години трите сами пуснаха в медийното пространство запис, на който уж правят секс помежду си. За огромна изненада видеото, освен че беше с лошо качество не доби и никаква популярност. За сметка на това, все още повечето от нас помнят изпълненията на Златка Райкова с Филип Бричката в предаването „Островът на изкушението“, когато и двамата бяха все още току що изгряващи звезди.

Голите снимки на Тото

През 2020г. Тото от СкандаУ лъсна в цялата си гола прелест в кратко видео. Известно време след това той пазеше мълчание по темата и дори беше заключил всички коментари под постовете си в социалните мрежи. След това стана ясно, че клипчето е изтекло от телефона на бивша приятелка на Тото.

Видеото на Криско

Секс видеото от мобилния телефон на рапъра си остава един от най-големите скандали. Припомня ме, че според слуховете, Криско сам е пуснал видеото, на което тенденциозно обръща камерата към себе си. Самото видео и до днес обикаля някои от големите порно сайтове, въпреки че са минали доста години.

Previous post Соня Васи се изцепи: Не гласувам на български избори!
Next post От два стола – на земята: Виктор Крум офейка, остави на сухо Джулиана