Най-красивата баба върти онлайн партита до края на локдауна

При едни и същи обстоятелства някои хора са напълно щастливи, а други напълно нещастни. Една от щастливите е Мисис Баба 2019 Стефи Стаменова. Тя стартира 21-дневен онлайн парти курс за дами.

„До края на локдауна при нас ще има само любов, сбъдване и без негативни мисли. Всеки ден ще се пренасяме в някое райско кътче от планетата. Енергията е там, където е вниманието ни. Мислете за това, което искате. Не върху това, което не искате“, заяви пловдивчанката.

Най-красивата баба на Балканите за 2019 г. е събрала участници в начинанието от най-различни държави – ЮАР, САЩ, Англия, Бразилия, Португалия и други. Онлайн партито завършва на 21 декември, дата, която не е случайна според астрологията – върховно съвпадение на Юпитер и Сатурн под знака на Козирога. Астролозите го наричат Кралски съвпад.

Няколко месеца се говори за корони, ние завършваме на Кралски съвпад. Оказа се, че книгата ми “Неслучайните Случайности” се ползва като успешно ръководство по оцеляване в тези дни. Винаги е имало трудни моменти в историята, но е важно как ще реагираме на случващото се. Трудно е, но ние не сме само тяло, а и дух, който ни ръководи. Да му се доверим. В обученията ми се включват лекари, психолози, учители и всякакви професии. Има професори и асистенти в университети. Това е важно, че дори хора, които лекуват душата и тялото намират смисъл в тези обучения за собственото си развитие, заяви Стаменова.