Най-красивата синоптичка със сачма между очите, едва не ослепяла

Кошмарен инцидент навръх новата 2022 г. преживяла синоптичката от БНТ Ева Кикерезова. Хубавицата по чудо не загубила зрението си на празника, след като сачма от пистолет я уцели между очите, научи „Уикенд“ от колеги на разстроената телевизионерка.

Инцидентът с Ева Кикерезова се случил по време на новогодишен купон, на който тя отишла с половинката си. Веднага след настъпването на 12-ия час един от гостите на купона извадил пистолет и стрелял с него във въздуха. Сачма от оръжието обаче излетяла при единия от изстрелите и се забила точно между очите на синоптичката. За голям късмет сачмата само разранила челото на Ева Кикерезова, като не успяла да засегне зрението й.

Силно уплашена и стресирана от злощастния инцидент, синоптичката от националната телевизия сама съобщи, че била уцелена със сачма между очите в социалната мрежа Фейсбук под публикация на нейната колежка от БНТ – репортерката Карина Каранйотова.

Оказа се, че Карина, която е доведена дъщеря на Аня Пенчева от брака й с Ивайло Каранйотов, също е претърпяла инцидент на Нова година. Неин приятел без да иска й прогорил косата с бенгалски огън. По ирония на съдбата и Карина Каранйотова, и Ева Кикерезова се бяха обявили срещу зарята и бомбичките за новогодишните празници, които създават неописуем стрес у домашните любимци и бездомните кучета и котки.

Previous post Пощальонът Пейо ще става баща за трети път
Next post Теодора Духовникова сподели горещи кадри от Доминикана