Най-красивата тийнейджърка в света стана чалгарка в Пайнер

Името Биляниш вече е известно на младите не само в България. Зад него стои Биляна Лазарова – певица, модел, инфлуенсър. Тя е обявена за “Най-красивата тийнейджърка на света”, свидетелство са множеството награди и призове, които е получила в рамките само на няколко години – Teen Miss International 2017 – Тhailand, Teen Miss Europe 2016 – South Africa, Little Miss Galaxy 2015, Teen Miss Bulgaria 2015, Teen Miss Nations 2015 – Brazil, Little Miss World 2015 – Turkey. От няколко дни Биляниш е част от музикална компания “Пайнер” и вече ще е певица, а не само инфлуенсърка.

“Макар и още тийнейджърка, Биляниш е момиче със завършен характер и стил на изразяване, която не се срамува от това, че взима всичко насериозно и че това може да създава погрешни представи у хората. Впечатли ме стилното й облекло, перфектната й коса и грим, и най-вече усещането за будно и хиперактивно момиче, излъчващо позитивна енергия. “Това ли е надутата и самонадеяна Биляниш, която съм гледал в някои предавания и в Instaqueen? Няма нищо общо“, си казах, докато я гледах и слушах как разговаря с някакъв невръстен тийнейджър. В общуването си с хлапето беше изоставила позата, в която всички са свикнали да я възприемат и която тя явно се чувства длъжна да заема. Извън ролята на успешна, богата, харесвана и мразена 20-годишна красавица, Биляна се оказа симпатична, изненадващо добронамерена и с чувство за самоирония и самокритика. Разбира се, такава трудно ще я видите на екрана на телевизора или смартфона си” – категоричен е Георги Тошев.

Последната публична изява на Биляниш бе на конкурса “Мис България 2020”, където бе част от журито и изпя няколко песни, за да вдигне настроението на гостите. Самата тя е на сцената от 2012 г., когато за първи път участва в музикално предаване за деца и стига до полуфиналите.

“Тогава за първи път се сблъсках с известността. Имаше обиди на улицата и провокации. Бях малка и приемах всичко много лично, затова изчезнах за няколко години от социалните мрежи. – споделя в интервю Биляниш. – Боря се откакто се помня да бъда на сцената и да бъда от другата страна на публиката. Не измервам успеха в гледания (на видеоклиповете), а ги намирам по-скоро като доказателство, че трудът ми все пак достига до по-голяма аудитория. Не мога да давам прогноза, но винаги се старая да правя неща, достойни за сцената и за широка публика” – разказва тя.