Най-магичните дни през декември, когато стават чудеса

Успешните дни са най-светлите, най-благоприятните и най-добрите дати от месеца. Разбира се, фактът, че в даден ден ще има благоприятно събитие, не ви дава гаранция за щастие или успех, но вероятността да ги постигнете ще бъде значително по-висока.

В дни като тези е добре да се борите с вредните навици, да предприемате стъпки към щастието и да търсите нови източници на радост. Първото и най-важно правило на всеки успешен ден е да не стоите неподвижно и да вървите към мечтата си, независимо какво е необходимо.

5 декември – Край на ретроградния Нептун

На 5 декември Нептун ще започне своето директно движение, което ще провокира събуждането на добротата и честността у хората. В света ще има много по-малко лъжи и преструвки. Този ефект ще бъде много силен и забележим в първите дни на директното движение на тази планета. Астролозите отбелязват, че ако някой играе негативна и агресивна игра срещу вас, можете да отговорите на този човек със същото. Ако искате справедливостта да възтържествува, това най-вероятно ще се случи на 5-ти.

8 декември – Опозиция на Слънцето и Марс

Втората опозиция за месеца ще се случи на 8-и. Този път Марс ще играе заедно със Слънцето. Това ще бъде изключително емоционален ден, в който ще бъде полезно да признаете любовта си, да споделите чувствата си със сродната си душа, да създадете нови приятели. Слънцето и Марс ще създадат идеални условия за намиране на нови източници на щастие, вдъхновение и мотивация. Лошите спомени вероятно ще избледнеят на заден план.

12 декември – Огледална дата

12 декември е последната огледална дата за 2022 г. Сборът на 1 и 2 дава 3, което означава, че денят ще премине под контрола на Тройката. Това ни казва, че Вселената ще се опита да ни уведоми кое е важно сега и кое не си заслужава вниманието ни. Много хора в този ден ще успеят да си върнат интереса към живота. Това ще бъде чудесно време да се справите със страховете и неувереността в себе си. Късметът ще последва онези, които са доволни от себе си и вярват в най-доброто. Тройката е неразривно свързана с кармичните процеси, така че действайте според съвестта си, за да привлечете повече късмет на 12-ти и занапред.

14 декември – Пик на метеоритния поток Геминиди

Геминидите са метеорен поток, чийто радиант е съзвездието Близнаци. В този ден можете да пътувате. Седенето вкъщи не е препоръчително, както и дългото уединение. Това е чудесен ден за четене на книги, учене, посещаване на лекции, придобиване на нови умения.

20 декември – Юпитер се завръща в Овен

На 20-и Юпитер ще се премести в Овен. Ще бъде добър ден за самоанализ, комуникация и опити за разрешаване на разногласия, включително и по съдебен ред. Денят е много благоприятен за правни консултации, опити за преговори.