Най-мразената участничка от „Фермата“ проговори за личната си драма

Истински кошмар настъпи в риалити предаването „Фермата“ по bTV, след като най-мразената участничка, адвокатката Милена разкри най-дълбоките си тайни. От самоуверена устатница, която никога не пада по гръб, тя се превърна в уязвима жена.

„Когато съм с клиенти, не се притеснявам да говоря, да ги защитавам. Но вкъщи винаги мълча – на мъжа ми, на дъщеря ми, на майка ми. Родителите ми бяха много взискателни и ме възпитаха у дома да се съобразявам и да пазя поведение, пренебрегвайки себе си“, призна юристката и за първи път от началото на шоуто се разплака горчиво.

След искрената си изповед, 42-годишната Милена се почувства пречистена и се закани да смени курса. „Искам да заявя на близките ми – това не ми харесва! Искам, като се прибера вкъщи, да кажа на дъщеря ми да спре да реве, на мъжа ми – да спре да крещи, а на майка ми – да престане с всички претенции към мен. Искам да съм открита, това ще ми донесе по-щастлив живот“, обяви през сълзи адвокатката.

Припомняме, че пловдивчанката Милена Станджикова вече веднъж напусна предаването, но се върна повторно след изтощителна битка с останалите изгонени жени. Тя се прояви като доста властна и безкомпромисна шефка, докато бе фермер на седмицата и провокира масово недоволство срещу себе си. Най-голямата й врагиня Надя все още не може да преглътне, че юристката остана в шоуто, докато Ангел е вече извън него. От визитката й стана ясно, че тя преследва мечтите си, без да рискува отношенията в семейството си. Отказва се от изтощителни, но доходоносни професионални проекти, защото съпругът й не иска кариеристка, а спокойствие, домашна храна, възпитани деца и здрава жена.

Днес Милена се радва на 17-годишен брак, две деца и живот, изпълнен с адреналин. Вместо да купи нов апартамент, семейството й решава да инвестира парите си в хобитата и общи преживявания. Всички заедно се забавляват, карат мотори, уиндсърф, кайтсърф и ски, стрелят с лък, танцуват салса и пътуват с кемпер. Явно обаче нещата хич не са толкова розови в семейството и освен музика, в дома им се чуват и крясъци, пише HotNews.bg.

 

Previous post Евтина реклама? Таен чат в скандала между Мегз и Карбовски
Next post Плеймейтката с порното пипнала коронавируса