Най-привлекателната мъжка черта за жените

От край време се говори, че най-привлекателната мъжка черта е интелектът. Истината е, че не това виждат първо жените, вглеждайки се в господата, пише actualno.com. Да, интелектът е нещо много значимо, но категорично не е с фундаментално значение, когато говорим за мъжките черти.

Онова, което може да накара дамите да се захласнат и да се влюбят, е чувството за хумор. Ако един мъж умее да усмихва, то със сигурност и ще успее да открадне сърцето на дамата, към която има интерес и се усеща двустранно привличане.

Истина ли е, че чувството за хумор превъзхожда интелекта?

Да, това е самата истина. В днешно време дамите са в търсене на човек, с който да им отпочине душата. Такъв, който да ги откъсва от рутината, да прогони стреса от живота им и да ги накара да се чувстват много по-сигурни, защитени и обичани. Преди време е било направено проучване, с цел да стане ясно коя точно мъжка черта е най-харесвана от дамите. На финала на това проучване се е констатирало, че дамите категорично предпочитат мъже с весел нрав и привлекателна физика. Ако и към това добавим високо ниво на интелект, то значи става въпрос за перфектния мъж, който не бива да изпускаме.

Previous post Личи ли ни, ако правим редовен секс?
Next post Ваня Джаферович избухна: Що за малоумщина?!