Направете тези неща преди секс за перфектна вечер с партньора

Толкова хубаво нещо е сексът и е толкова жалко, когато не се получава когато искаме, както искаме. И всъщност това с неудовлетворяващия секс се случва много по-често, отколкото е редно в 21 в.

Затова ние полагаме сериозни усилия да ви информираме за всякакви новости, приумици и добри практики в сферата с надеждата в спалнята ви всичко да е както трябва. Сега сме съставили списък от 9 неща, които да правите ПРЕДИ да пристъпите към съществената част.

Мислете за секса много преди да почнете да го правите

Често спонтанността се счита за голям плюс, когато говорим за секс, но истината е, че сексът е в главата. Така че колкото повече време мислите за секс, толкова по-добре ще ви се получи когато му дойде времето.

Пускайте си секси смс-и с половинката, изпращайте си снимки докато сте на работа и така ще повишите интереса си един към друг. Вечерта дори няма да има нужда от предварителна игра, вие ще сте на правилната вълна.

Пригответе си презервативите

Няма по-досадно нещо от това по средата на всичко да започнете да се суетите с презервативите. И няма нищо по-опасно от това да прескочите презервативите само защото не ви се занимава.

Куфарче с инструменти…за удоволствия

Една красива кутия с радост би прибрала и лубриканта, и белезниците, и всички вибриращи и силиконови допълнения към интимния ви живот. Ако я държите близо до леглото си, на една ръка разстояние, може да издигнете преживяването до нови висини…

Не забравяйте романтичните подробности

Това че вече имате дълга връзка, не значи да си спестявате свещите, приглушената светлина и сатенените чаршафи. Създайте си атмосфера за секс, за да се потопите изцяло в настроението.

Представяйте си Брад Пит. Или колегата

Мозъкът е най-важният сексуален орган, особено за жените. Не спирайте фантазиите си, ако ви споходят непоканени. Нормално е да си фантазирате за Брад Пит, да се чудите как ли се справя колегата отсреща в секса и изобщо – нормално е да мислите за секс също толкова, колкото е нормално и за мъжете. Мислите за чужди мъже не са изневяра, а безобидна фантазия, която ще ви помогне да сте по-разгорещени в леглото с официалната си половинка.

Какво общо има това със секса ли? Ами ще ви освободи главата от разсейващи мисли. Защото, признайте си, на всички ни се случва в най-неподходящия момент в главата да изникне мисълта за утрешното представление на детето. Не е нито да махнеш с ръка и да спреш да мислиш за това, защото ще забравите да отидете, нито пък е подходящо да оставите това да се върти в ума ви, докато се опитвате с мъжа си да „въртите“ любов.

Затова преди вечеря седнете спокойно, отбележете всички задачи за следващия ден и със спокоен ум влезте в спалнята. Нищо няма да забравите, защото е написано на лист.

Направете нещо, което ви кара да се чувствате секси

Сложете си бельо или си пуснете хубава музика, вземете си бавен душ и се намажете с лосион – всеки има малки моменти, в които си казва „ех, ама че съм секси“. Доставете си го и после реализирайте доброто си секси настроение с половинката.

Дишайте дълбоко

Няколко дълбоки вдишвания помагат на тялото да се отпусне и на мозъка да се настрои на правилна честота.

Дълбокото дишане помага във всякакви ситуации, не го забравяйте.

Дайте си 20 минути

Не бързайте да казвате „не“ на опитите на мъжа си да ви заведе в спалнята. На жените им трябват около 20 минути, за да се настроят на секси вълна. Ако сте изпуснали предварителните приготовления, за които вече говорихме, трябва да си дадете време и желанието за секс с мъжа, когото обичате, ще се появи, обещаваме.