Напусналата Биляна Гавазова работи за второ дете

Работя за второ дете, Алек иска сестричка или братче, време е, а и вече съм на 41 години. Така отговаря на колегите си журналистката Биляна Гавазова на въпроса с какво възнамерява да се занимава, след като напусна bTV съвсем скоро.

„Не искам да оставам с едно дете. Мисля, че сега му е времето. Докато бях болна от коронавирус, разбрах, че всъщност най-много искам да имам щастливо семейство. И така реших, че няма какво да гyбя, ако малко си почина и измисля друго, с което да се занимавам“, казва Гавазова.

41-годишната журналистка е мюсюлманка, а мъжът до нея Тодор Христов – християнин. Двамата почитат и двата празника. Малко преди началото на пандемията, двамата събират родата за сватба, като гражданският брак е сключен преди това. Появата на малкия Алек отложила венчавката, която се случила малко преди затварянето ни по къщите заради пандемията.

Съпругът на Гавазова се занимава с компютри, а само преди месеци е започнал и друг бизнес има магазин за обзавеждане на бани и кухни. Журналистката също помага на мъжа си Тодор, който има брат близнак Хрисим. Заедно със сестра си Елмира компанията ще се събере за Великден у родителите на Гавазова Сергей и Северина, а после и в дома на свекървата Ани. Откакто напусна Би Ти Ви, брюнетката си почива, както никога преди. Първо отиде на екскурзия в Испания със съпруга си, а след това започна да готви всеки ден, като пускаше снимки в инстаграма си от кулинарните си изпълнения. „Нещо се (с)готви“, бе последното ѝ стори от барбекю в градината, което феновете видяха.

Преди да се събере с мъжа си Тодор, родената в Шумен журналистка изживява раздяла с дългогодишна връзка. „Бях изпаднала в дупка, в която нищо не ми се правеше. Отидох да живея при сестра ми, с нея преодолях всичко“, разказва Биляна.

Христов се появява в точното време, като първоначално били само приятели, тъй като се движат в обща компания в Шумен. Но Тодор проявява търпение и малко след началото на любовта им заживяват двамата като семейство, пише таблоидът „България Днес“.

Previous post Зори Джи от „Ергенът“ крие истината за живота си
Next post Блaгoвecтa Бонбонова разкри задкулисна схема в „Ергенът“