НАП притесниха Ивана, но вдигнаха запора на фирмата й

След три години певицата на народа Ивана най-после получи благата вест от НАП-Пловдив, че са вдигнали запора на фирмата ѝ „Мегастар мюзик“, предава Шоу Блиц.

През пролетта на 2018 г. пловдивските данъчни изпратили съобщение за налагане на запор до музикалната компания, чрез която звездата осчетоводява музикалните си ангажименти. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ обаче, разбира за запора от публикация в „Телеграф“, след която се свързва със счетоводната къща, с която работи от 15 г., за да изясни ситуацията.

„Поискахме справка от НАП, която ви предоставям да покажете и на читателите, че нямам никакви задължения“, казва тогава пред изданието 49-годишната певица. И добавя, че е платила годишните си данъци още в началото на 2018-та, дори счетоводителят ѝ я накарал да оформят декларацията доста по-рано от крайния срок, за да хванат 5-процентното намаление.

Изненадана от запора, Ивана заявява, че документът не е стигал до нея или счетоводната ѝ фирма. Три години по-късно, отново през април, запорът вече е вдигнат.

Previous post Пак сме 6-и в света и на Мис Туризъм Планет 2021
Next post Дара пусна зашеметяващо видео към новия си сингъл “Thunder”