Наркоман и насилник: Матю Пери тормозел физически бившата си приятелка

Бившата приятелка на Матю Пери, Моли Хурвиц, както и няколко други жени, се надигнаха срещу покойния актьор. Техни близки споделиха пред Daily Mail, че приживе той ги е „нападнал физически“.

По думи на Моли, актьорът бил „хвърлил масичка за кафе“ по нея, след като го обвинила в изневяра през 2021 г. Двамата публично обявиха края на годежа си, след като стана ясно, че Пери е флиртувал с 19-годишна в приложение за запознанства, припомня dir.bg.

Източниците на медията твърдят също, че година по-късно Пери посегнал и на друга жена – блъснал приятелката си Морган Моузес в стената и изпаднал в нервна криза. „Морган вече не работеше с Матю. Той имаше ужасен емоционален срив и в разгара си не можа да контролира емоциите си. Страхуваше се, че ще бъде изоставен. Човекът, който близките му познаваха, и човекът, който светът познаваше, са двама напълно различни хора“, добавиха запознатите по казуса.

Us Weekly пък пише, че Пери е бил „наркозависим докрая и е лъгал в продължение на години за това, че вече е чист“. „Той беше вербално, емоционално и физически насилник и знаеше как да манипулира хората. Всичко, което знаеше е как да причини болка и да играе ролята на жертва“, коментира източник пред изданието. А в мемоарната книга на обичаният от цял свят Матю е споменато, че „най-накрая е изтрезнял, след многобройните си неуспешни опити.“ Но количеството кетамин, което бе открито в тялото му от разследващите, е сходно с нивата, използвани за анестезиране на пациенти в болница. То е било достатъчно за загуба на съзнание и способност да се държи над водата, каза тогава д-р Андрю Столбах, токсиколог от болницата „Джон Хопкинс“.