Наръчник за начинаещи в употребата на анален разширител

„Аналният секс не е за мен“, ще си кажат много хора. И ще са прави – аналният секс наистина е практика, която не допада на всеки. Понякога да се довериш на партньор да проникне в „забраненото място“ изисква повече доверие и релаксация от всеки друг тип секс и много двойки никога не достигат това ниво, по една или друга причина, пише sexwell.bg.

Дори аналният секс да не е вашето нещо, по каквато и да е лична причина, добре е да знаете, че това съвсем не означава, че не можете да се наслаждавате на анална стимулация. Може никога да не допуснете член до дупето си и пак да се наслаждавате на усещанията, които аналната стимулация може да предложи.

Как така?

Аналните играчки са аксесоар, който може да ви служи в две направления – да ви подготви за анален секс или да ви позволи да мастурбирате сами, съвсем безопасно на това деликатно място. Дотук добре – но аналните играчки са много, наистина много и може би е трудно да се ориентирате с какво да започнете?

В тази статия ще разгледаме конкретно аналните разширители, бът плъгове или просто „анални тапи“, откъде да започнете и как да изберете най-доброто за вас.

Три са най-важните въпроса, които трябва да си зададете:

  • С какъв размер искам да започна?
  • Колко време искам да го нося?
  • Какво усещане търся?
  • С какъв размер искам да започна?

Човек може да е прекомерно страхлив или прекомерно лаком при избора на анален плъг. При всички положения, ако никога не сте слагали нищо в дупето си, дори пръст, е добре да си купите нещо малко, с което да започнете. Ако сте достатъчно отпуснати и сте лубрикирали играчката добре, ще влезе без проблем, дори да е малко по-голяма от пръста ви. Бариерата е предимно психологическа.

Постепенно, когато усетите чувството от анален разширител в дупето и фантазията ви започне да се вихри, е възможно да поискате по-голям и изпълващ бът плъг. Най-добрият съвет е да прогресирате постепенно. Предлагат се комплекти със степенувани размери.

Колко време искам да го нося?

Има два вида анални разширители – за кратко и за продължително носене.

Тези, които са за кратко носене, имат кръгла основа (или във формата на сърце, опашка и т.н.), а тези за продължително носене – основа като лодка, която приляга между бузите на дупето. Ако искате да носите аналния разширител за кратко време (по време на секс, мастурбация, в спалнята) можете да си изберете плъг с каквато и да е широка основа. Ако обаче искате да носите играчката повече от няколко часа и дори да излезете навън с нея, ще ви трябва такава, която ще прилегне между бузите, няма да убива докато седите и няма да стърчи под дрехите ви.

Мога да нося аналния си разширител навън?

Да! Първите излизания с анална тапа може да ви се струват странни и да се чувствате сякаш всички знаят, че криете нещо… Всъщност, именно това е нещото, което възбужда хората по принцип – че имат малка тайна, за която само те знаят. Добре е в началото да подберете по-малък и компактен модел, който да е сигурно, че няма да се изхлузи (например от силикон, а не от метал или стъкло). Възможно е при първото си излизане да имате чувството, че тапата се изхлузва, а тя да си е на мястото, просто да се движи докато ходите. За да ви е спокойно, вземете си мокри кърпички и торбичка за съхранение на разширителя. Ако ви стане неудобно, минете през тоалетната и извадете играчката.

Какво усещане търся?

Усещането се определя от материала и дизайна на аналния разширител.

Ако търсите бързо и гладко проникване с дълго носене – металните / хромирани и стъклените тапи влизат много лесно и не оказват почти никакво съпротивление при допира си със сфинктерните тъкани. Също така се изваждат много лесно. Друго предимство е, че не изсъхват. Дори да сложите лубрикант, той в някакъв момент ще изсъхне и.ще направи изваждането на играчката по-трудно, ако е носена по-дълго време. Така че, ако търсите играчка за продължително носене, стъклото и метала са добър избор.

Ако търсите плътно и изпълващо проникване с кратко носене – силиконовите тапи и тези от по-гъвкав материал създават повече триене при проникване и съответно се нуждаят от повече лубрикант. При тях обемът не означава задължително огромна тежест, както е при стъклените и металните плъгове.

И последно, но не по важност… Много лубрикант, много!

Анусът не се овлажнява сам, а проникването без овлажняване е болезнено и може да ви откаже от аналната стимулация. Щедро количество лубрикант, съобразен с материала на вашата играчка, обещава лесно проникване и задоволителна игра.

Съвети за безопасност

Използвайте само играчки с широка основа или халка, която да придържате постоянно, защото тя предотвратява навлизането на играчката дълбоко в ректума. Може да ви се струва абсурдно идеята, че ако нещо влезе в ректума, не може да излезе, но е факт – червата са доста нагънати и солидните предмети лесно влизат твърде надълбоко и се заклещват. Отстраняването е единствено по оперативен път.

Не използвайте зеленчуци, дезодоранти, химикалки и други предмети, защото могат да се счупят и да останат вътре, или да се нараните.

Ако използвате отпускащи спрейове, не прекалявайте с размера на играчките. Евентуални наранявания ще станат явни след отминаването на ефекта.

Използвайте лубриканти, предназначени за интимна употреба. Не ползвайте сапуни, душ гелове, олио, зехтин, масла. Тъканите в ануса могат да абсорбират тези течности и да предизвикате инфекция или да повредите своята играчка.

Previous post Скандалът се разраства: Новата на Емрах коментира Теди Александрова
Next post Само тази зодия нямa cтpaх oт нищo, прocтo дeйcтвaт