Наследниците на Любо Нейков и Евтим Милошев искат да се… оженят

Дъщерята на Любо Нейков е само на 10 години, но вече си има гадже, пише „Минаха години“. Анна изживява първата си любов и то не с кого да е, а със сина на друг известен тв продуцент – Евтим Милошев. Наследникът Петър все още е на 9 години и двамата учат заедно в столичния френски лицей „Виктор Юго“. Татко Любо е много грижовен към малкото си момиченце, което със съпругата му чакаха дълго време.

„Петър ни разказа, че Любо има законно притежавано оръжие и дори му показа разрешителното. Нашият първо се впечатли, но след това разбра, че това си е заплаха – „Ако не се държиш добре с моето момиче, мога да го използвам“, разказва през смях майката на Петър – Христина Апостолова, която е сценаристка на „Откраднат живот“. Милошев и Нейков са съдружници от години. Петър и Анна са израснали заедно, затова никой не бил изненадан от близката им дружба, още повече че учат и в един клас.

„Искам да се оженя за Петър, като завършим училище“, чуруликала по цял ден Анна, влюбена в съученика си. „Никой не им забранява, но само аз като баща на момиче имам някои притеснения“, смее се на любовната история на децата Любо Нейков.

Previous post Известна тв водеща обяви преди ефир, че напуска от Нова
Next post Васил Найденов донесе нов автомобил на Рафи