Наследниците на Любо Нейков и Евтим Милошев искат да се… оженят

Дъщерята на Любо Нейков е само на 10 години, но вече си има гадже, пише „Минаха години“. Анна изживява първата си любов и то не с кого да е, а със сина на друг известен тв продуцент – Евтим Милошев. Наследникът Петър все още е на 9 години и двамата учат заедно в столичния френски лицей „Виктор Юго“. Татко Любо е много грижовен към малкото си момиченце, което със съпругата му чакаха дълго време.

„Петър ни разказа, че Любо има законно притежавано оръжие и дори му показа разрешителното. Нашият първо се впечатли, но след това разбра, че това си е заплаха – „Ако не се държиш добре с моето момиче, мога да го използвам“, разказва през смях майката на Петър – Христина Апостолова, която е сценаристка на „Откраднат живот“. Милошев и Нейков са съдружници от години. Петър и Анна са израснали заедно, затова никой не бил изненадан от близката им дружба, още повече че учат и в един клас.

„Искам да се оженя за Петър, като завършим училище“, чуруликала по цял ден Анна, влюбена в съученика си. „Никой не им забранява, но само аз като баща на момиче имам някои притеснения“, смее се на любовната история на децата Любо Нейков.