Настаниха Виктория на пристанище в Ротердам

В кораб на пристанище – това представлява хотелът, в който се е настанила българската певица Виктория Георгиева в навечерието на Евровизия 2021. Родната представителка пристигна в Нидерландия в понеделник, като пътува със самолет до Амстердам и оттам с автобус до градът-домакин – Ротердам.

„Нашият хотел за следващите две седмици“, написа Георгиева в социалните мрежи под кадър на кораба, в който са отседнали с родната делегация, част от която е и продуцентката й Геновева Христова.

Първата репетиция за България пък се състоя ден по-късно. Виктория се качи за първи път на сцената в арена „Ахой“ в Ротердам в син ефирен костюм, който би следвало да прилича на официалния й такъв за втория полуфинал. Част от представянето на певицата включваше и изкачването на платформа, наподобяваща своеобразен връх. На екрана зад нея пък падаше дъжд от звезди.

Първите репетиции имат за цел да бъдат изчистени техническите детайли по изпълнението, съобщават от екипа на отличничката от X Factor.

Припомняме, че Георгиева ще се включи в надпреварата на Евровизия 2021 на 20 май, а ако успее да събере достатъчно гласове, ще пази честта на страната ни с песента Growing Up Is Getting Old и на големия финал два дни по-късно.

Previous post Опра и Хари ще се правят на психолози след онова интервю
Next post Камелия пуска нова песен