Наталия Гуркова обяви, че пуска свой моден бранд

Наталия Гуркова обяви голяма новина, за която само загатваше в последните месеци. Мис България ’98 криеше упорито какво точно прави, като мнозина си мислеха, че най-вероятно отново ще се върне в телевизията като водеща на някоя лайфстайл рубрика. Да, ама не!

Преди броени часове самата тя обяви в профила си във Фейсбук, че представя нов моден бранд, в който е вложила „много любов и енергия“. Новината бе обявена и на официална пресконференция на Sofia Fashion Week 2023 и Мария Бонева.

„Приятели с радост и вълнение Ви представям най-новия ми дълго подготвян проект, в който вложих много любов и енергия! Когато страстта и модата се срещнаха, се роди QUEEN by NG – брандът, в който всяка жена може да открие подходящата за себе си визия! Елегантността, класата и практичността са водещи изисквания при създаването на колекциите ми, тъй като всяка жена заслужава да се чувства, и да изглежда, като кралица“, пише щастливата Гуркова в социалните мрежи.

„Реших да създам свой собствен моден бранд, за да разкрия на дамите силата на женската красота и добрия стил. Колекциите ми съчетават атрактивните модели и женствените линии с актуалните модни тенденции. Изисканост, комфорт и безупречно качество са основните критерии при изработването на моделите ми.“, признава Наталия.

„Много съм щастлив, че Наталия Гуркова създаде собствен бранд, тъй като самата тя е олицетворение на модата и естествената красота“, споделя и пиарът на звездите Атанас Лазаров.

Самата Наталия Гуркова пък издава, че този бранд е особено специален за нея, защото е посветен на любовта ѝ към съпруга ѝ Джордже Михалевич, от чието показно убийство на 24 септември, се навършиха 5 години.

Previous post Фен на Преслава си татуира нейна песен
Next post 3-те зодии, които ще имат много късмет през октомври