Наталия Гуркова свали секси дрешките и се зае с…

Наталия Гуркова свали секси дрешките и се зае с… ремонтни дейности. Явно и тя, като повечето хора по време на пандемия, се чуди как да уплътнява времето си, и е решила да се захване с ужаса за всяко домакинство-основен ремонт на дома.

Началото му било поставено през лятото и за утеха на красивата домакиня вече му се виждало краят, пише HotNews.bg.

Майсторите, които Наталия наела първоначално, работели толкова тромаво и самонадеяно, че това опънало нервите ѝ до краен предел и тя бързо ги изпратила по живо по здраво. Като перфекционист Наталия държала всеки детайл да е изпипан до съвършенство и не търпяла никакви неотговарящи на дизайнерските изисквания възражения от страна на невежите майстори.

След като посочила прага на „специалистите“, които вместо да изпълняват старателно възложените задачи, не спирали да дават акъл, Гуркова най-после попаднала на истински професионалисти, които перфектно си свършили работата.

Особено скъпи на сърцето ѝ се оказали новите ръчно изработени мебели, които красавицата специално поръчала за жилището си и които сега вливат в дома и душата ѝ така жадуваните от нея комфорт, уют и харомния.

Previous post Според зодията: Какви ще станат нашите деца?
Next post Гайдарят Стоян изхвърли готвача Илиян от „Фермата“