Натали Трифонова в ефир по голи бедра, колежките й позеленяха

За пореден път Натали Трифонова нажежи ефира с предизвикателна визия. Блондинката показа безкрайно дългите си крака в ефира на Би Ти Ви, където вече води и предаването „CoolT”. Тя заложи на предизвикателна къса рокля в син цвят.

Заместничката на Петя Дикова и Поли Гергушева, които последователно излязоха в отпуск по майчинство, остави зрителите без думи. Миналия уикенд прикова погледите не само на мъжката част от аудиторията с безкрайно дългите си крака.

И преди Натали излагаше на показ стройните си крака. Сега обаче тя си позволи да покаже повече, залагайки на ултра къс син тоалет, който комбинира с жълти токчета.

Когато седна за интервю с един от гостите си, оскъдната й рокля сякаш се вдигна до кръста й. Натали сложи папката със сценария върху краката си, за да прикрие гафа, но зрителите имаха възможност да разгледат в детайли бедрата й, тъй като камерата през повечето време я снимаше отстрани.

Зрителите очакват с нетърпение следващата поява на Натали Трифонова в ефира на „CoolT”, пише Хотарена, позовавайки се на Уикенд.