Натали Трифонова и Николаос Цитиридис заедно за ЧНГ

След двугодишна пауза, традиционният новогодишен концерт „Сцена под звездите“, който Столична община организира всяка година, се завръща и за първи път ще бъде реализиран съвместно с bTV.

Събитието ще започне в 20 часа на 31 декември на пл. „Княз Александър I“ в София, а зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV от 22.30 часа. Концертът, с който ще изпратим старата и посрещнем новата 2023 г., обещава различно и незабравимо изживяване в нов мащабен формат и с изпълнения изцяло на живо.

DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20:00 ч. Главни действащи лица от 22.30 часа ще бъдат „Обичайните заподозрени“, които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикалните таланти от „Гласът на България“.

Водещи на „Сцена под звездите“ ще са любимите лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров. Фолклорен ансамбъл „Горна Баня“ към Народно читалище „Пробуда – 1926“ в полунощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора́.

Финал на концерта ще постави музикалната селекция, поверена отново на DJ DIMMY. Богатата и интересна новогодишна програма, която ще предложат bTV и Столична община, гарантира незабравимо преживяване както за присъстващите на пл. „Княз Александър I“, така и за зрителите пред екрана. Входът е свободен.

Previous post Камелия Тодорова най-накрая спря алкохола
Next post Лора Крумова показа сина си за сефте от бебе, одрал й е кожата