На лов за богаташи: Как да привличате богати мъже

Психолозите са направили проучване какво най-много харесват в жените богатите и успели мъже. Това ще ви помогне да коригирате поведението си и да научите как да привличате точно такъв.

Има неща, за които жените на милионерите съжаляват, но не говорят. Преди да започнете връзка с много богат мъж, трябва да помислите два пъти, защото такава любов и в такъв брак си има и някои недостатъци.

Положителна настройка

Богатите мъже в повечето случаи имат достатъчно проблеми в работата и в бизнеса. Те не се нуждаят от някой, който постоянно ще излива върху тях негативизъм. Богатите мъже харесват, когато една жена създава правилното настроение и им помага да се чувстват по-добре.

Тя може да не е облякла най-красивите си дрехи и да не е най-красивата като цяло, но ако от очите ѝ блика вълшебна искра позитивизъм, то богатият, мъдър и успял мъж определено ще хвърли очи на такава. Богаташите се нуждаят от чиста положителна енергия, която не всеки притежава. Добрата новина е, че може да я придобиете. Достатъчно е просто да започнете да търсите само доброто във всичко, което се случва.

Умерена гордост

Мнозина погрешно смятат, че богатите мъже харесват кучки, които се смятат за богини, за нещо повече от останалите. Това не е вярно, защото умните и успешни мъже обожават умерено уверени жени, които просто знаят, че са най-добрите, но и не омаловажават другите.

Не можеш да съблазниш богат мъж, ако не се харесваш. Успешните хора смятат липсата на самочувствие за недостатък, защото такъв човек излъчва несигурност. Ето защо те често общуват със себеподобни, заредени с добро самочувствие. Мъжът иска жената да е от неговата Вселена, а не от черна дупка. Самоуверените хора винаги се разбират перфектно един с друг.

Способност да управлявате живота си

Успешните мъже харесват, когато жената е независима, самодостатъчна и има навика да следва мечтите си. Богатият мъж трябва да е убеден, че жената до него също е зряла и умна. Той не се нуждае от малка, глупава, плаха красавица, с поведение на капризно дете.

Успешните мъже обичат да бъдат около тези, които знаят как да вземат важни решения. Например, една жена е решила, че настоящата ѝ работа не я устройва. Тя я заменя с друга, изкарва необходимите курсове за усвояване на нови умения, разговаря с правилните хора. Ето с такава осъзната личност успелите мъже искат да създадат семейство, да изградят дълга връзка.

Грижа и индивидуалност

Богатите мъже не гонят къси поли и манекенки. Има и такива, които се интересуват от това, но около 85% от успешните и богати мъже се нуждаят от добре поддържана жена, която притежава някаква уникална черта, открояваща ѝ от сивата маса. Това не е най-решаващият момент при избора.

Добри обноски

Да, сред богатите мъже има и арогантни и невъзпитани, но в повечето случаи парите и успехът, получени с кръв и пот, правят хората по-спокойни. Една добре възпитана жена определено ще привлече вниманието към себе си.

Лошите маниери, грубостта и невежеството няма да впечатлят богат човек, дори ако той харесва всичко останало, защото неговите приятели, колеги и бизнес партньори просто ще му се подиграват за избора. Богатите трябва да затвърждават статуса си, в противен случай ще загубят уважение.

Ерудиция

Най-елементарно казано, богатият мъж трябва да има за какво да си говори с една жена. Обикновено тези мъже често имат отлично образование.

Ако искате да си хванете богаташ, поработете върху себе си, разширете кръгозора си и придобийте способност да общувате на всякакви теми, а не само за пари, коли, недвижими имоти и бижута.