На лов след „Фермата“: Хубавата Даяна търси мераклии за…

Палавата актрисата Даяна Ханджиева, която раздели мненията в риалити предаването „Фермата“, тръгва на лов. Този път красавицата си търси фризьор – научаваме от страниците на в. „Уикенд“. Звездата на сериала „Скъпи наследници“ на Би Ти Ви и последното издание на има много хубава, гъста чуплива кестенява коса, но явно не знае какво да прави с нея – отбелязва изданието. Затова се нуждае от професионалист коафьор.

„Търся фризьор, на когото мога да подам косата си, да му кажа: „Не ме питай, не знам. Доверявам ти се!“ и той да сътвори шедьовър. Има ли такъв?“ – запита актрисата своите последователи в социалните мрежи. Никой обаче не успя да й даде адекватен отговор на прищявката й. Повечето фенове на Даяна Ханджиева смятат, че косата й е идеална, независимо какво прави с нея. Други пък определиха прищявката й като акт на скучаеща и търсеща внимание жена.

Последната клюка за Даяна гласи, че палавата актриса е дала втори шанс на бившия си – баскетболиста Кристиан, който играе в Щатите. След като Ханджиева набра огромна популярност с участието си във „Фермата“, спортистът решил отново да си я върне, а тя склонила да започнат наново връзката си от разстояние. Хубавицата се съгласила, но не е ясно дали връзката им ще просъществува в бъдеще, защото, както е известно, веднъж счупеното трудно се лепи.

27-годишната Даяна неведнъж е споделяла, че е очаквала на тази възраст вече да е омъжена с деца. Въпреки че гони 30-те обаче, красавицата все още не може да улегне, а в нейните авантюри са вторачени всички жълти издания.