На Папи Ханс му става хубаво като… си пийне

Хитовият български изпълнител и поет Папи Ханс направи премиера на „Хубаво ми става“ – проект, който е колаборация с талантливите млади изпълнители Сандо и Мандо.

Новият сингъл всъщност представлява ремикс на оригиналната песен на Мартин Тополски и Александър Николов, която двамата пуснаха в началото на тази година като част от дебютния си албум „Манджа с грозде“. Тогава парчето веднага достигна до много хора, а вече е гледано от над половин милион зрители.

За разлика от него обаче, версията с участието на Константин Трендафилов към момента е в номер 2 на листата за набиращи популярност песни и това накара много от феновете на оригиналните изпълнители да недоволстват.

„Тази песен я обожавам, но в оригиналния й вариант. Добър опит Папи, но Сандо и Мандо имат дарба, която ти не притежаваш. Дано поне с това парче популяризираш тяхното творчество.“, гласи един от коментарите по повода в YouTube.

Друго, което грабва вниманието, е и иновативното видео към трака, което е една от малкото 3D анимации към музика у нас. Както новият, така и първоначалният клип и концепцията към него също са дело на Мартин Тополски.