На снимки! Малина се подмлади с 20 години

Малина е неузнаваема, написа Хотнюз. Най-кръшната сред чалга певиците смая последователите си с тоталната промяна в нейната визия, заради която не може да я познаете. На какво обаче се дължи това…

Попфолк певицата Малина прибегна към филтрите и програмите за корекция на снимки по подобие на повечето си колежки. Ако доскоро феновете ѝ се възхищаваха на перфектния начин, по който изглежда почти на 60, то последната снимка, която публикува, предизвика вълна от противоречиви коментари.

Повечето ѝ фенове веднага видяха, че снимката е коригирана и препоръчаха на звездата да не ползва подобни програми, тъй като без тях е много по-красива.

Спомените от старата Малина са буквално заличени от модерните програми за обработка на снимки. Изпълнителката, която напусна „Пайнер“ и друг път се е изкушавала да покаже колко по-различна може да бъде, та чак трудно да я познаеш. Определено не можем да и дадем 55 години, които навърши в началото на миналия месец.

Припомняме ви, че преди години дуетната половинка на Азис стана баба. Синът ѝ Симеон Мечев и приятелката му зарадваха фолкфурията с внучка, която кръстиха и на нейно име – Малина.