На участие Галена хвана фен да снима под роклята й

Чалга фурията Галена побесня по време на свое участие, а причината е фен, който се опита да снима под роклята ѝ. Певицата забелязала, че докато играе кючек някой от публиката усилено се опитва да снима бельото ѝ и буквално побесня.

Любителско клипче е запечатало случката, на която се вижда как за секунди лицето на Галена се променя и видимо е готова да скочи на бой.

Докато смядовчанката изпълнява съвместната си песен с Емрах – „Ергенът“, фен се пъхва под чалга дивата, за да заснеме ексклузивно видео. Певицата реши да действа без намесата на охраната на заведението и грабна телефона на нахалника, като дори се получи лека битка за да може да го изтръгне от лапите на собственика.

@ivantelii

#galena #fyp #foryou

♬ original sound – ivantelii

Накрая Галена се добира до мобилното устройство и изтрива нецензурния кадър, но клипчето прекъсва и не става ясно дали нахалникът е получил и друго наказание. Доколкото познаваме Галена, със сигурност е използвала пиперливия си език, за да го направи за смях пред цялото заведение.

На Галена вече ѝ е дошло до гуша от подобни нахалници, заради които не може да се отпусне на сцената и да се забавлява. А в социалните мрежи всички подкрепят Галена и я съветват следващия път да му завърти една плесница, за да се научи на уважение към жените, пише show.blitz.bg.