На участие Галена хвана фен да снима под роклята й

Чалга фурията Галена побесня по време на свое участие, а причината е фен, който се опита да снима под роклята ѝ. Певицата забелязала, че докато играе кючек някой от публиката усилено се опитва да снима бельото ѝ и буквално побесня.

Любителско клипче е запечатало случката, на която се вижда как за секунди лицето на Галена се променя и видимо е готова да скочи на бой.

Докато смядовчанката изпълнява съвместната си песен с Емрах – „Ергенът“, фен се пъхва под чалга дивата, за да заснеме ексклузивно видео. Певицата реши да действа без намесата на охраната на заведението и грабна телефона на нахалника, като дори се получи лека битка за да може да го изтръгне от лапите на собственика.

@ivantelii

#galena #fyp #foryou

♬ original sound – ivantelii

Накрая Галена се добира до мобилното устройство и изтрива нецензурния кадър, но клипчето прекъсва и не става ясно дали нахалникът е получил и друго наказание. Доколкото познаваме Галена, със сигурност е използвала пиперливия си език, за да го направи за смях пред цялото заведение.

На Галена вече ѝ е дошло до гуша от подобни нахалници, заради които не може да се отпусне на сцената и да се забавлява. А в социалните мрежи всички подкрепят Галена и я съветват следващия път да му завърти една плесница, за да се научи на уважение към жените, пише show.blitz.bg.

Previous post Криско си лепна хранително натравяне на сватбата на колега
Next post Мадалина показа, че е щастлива във връзката си с Григор Димитров