На 52 години Ани Салич отново срещна любовта

Любимката на зрителите Ани Салич, която трудно говори за личния си живот, най-накрая разкри, че отново е срещнала любовта. Водещата заяви сериозността на връзката си като във Фейсбук профила си отбеляза, че е обвързана.

52-годишната журналистка очевидно е открила любовта повторно и отношенията с човека до нея са преминали в сериозен етап, щом за пръв път си позволява да разкрие подробности в любовен план след развода й с бащата на децата си Бранко Салич.

Повече подробности за актуалния мъж до Ани не са известни. В социалните мрежи тя не е споменала нито името му, нито е споделила общи техни снимки.

Тази година се навършват 5 години, откакто телевизионерката сложи край на дългогодишния си брак с продуцента от сръбски произход Бранко. След развода им, съпътстван с множество скандали, тя върна моминската си фамилия Валеова, но заради естеството на работата и общественото доверие към нея пред зрителите на новините до ден днешен продължава да се представя всяка вечер като Салич, пише „Ретро“.

Първоначално след брачното фиаско с Бранко не мелеха брашно, но с течение на времето заровиха томахавките в името на двете им общи деца. Синът им Лазар беше студент в Холандия, но от година насам се е прибрал обратно в България и работи като специалист по киберсигyрност в известна софийска компания. Щерка им Хана пък е все още ученичка в столичната Първа английска гимназия. След развода Ани не ограничи контакта на Бранко с наследниците им и те редовно го посещават.

Previous post Баба, ама друг път! Глория отвя всички в поп фолка с тази снимка
Next post Тази година люлка: Димитър Рачков става баща на 50 години